Φ. Γεννηματά: «Η κυβέρνηση θυσιάζει τα νοσοκομεία στον βωμό των πλεονασμάτων»

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019, 16:18
-A +A
Φ. Γεννηματά: «Η κυβέρνηση θυσιάζει τα νοσοκομεία στον βωμό των πλεονασμάτων»

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά σχετικά με τη το χειρισμό της στον τομέα της Δημόσιας Υγείας κατηγορώντας την θυσιάζει τα νοσοκομεία στον βωμό των πλεονασμάτων, καθώς, όπως παραττήρησε η ίδια σήμερα κατά την επίσκεψη της στο νοσοκομείο «Σωτηρία», το σύστημα είναι απροετοίμαστο ακόμη και για να αντιμετωπίσει την εποχική γρίπη.

Αμέσως μετά την επίσκεψή της, η κ. Γεννηματά δήλωσε: «Τα νοσοκομεία λειτουργούν στο κόκκινο. Η κυβέρνηση τα θυσιάζει στον βωμό των πλεονασμάτων. Δοκιμάζεται η αξιοπρέπεια των ασθενών και των εργαζομένων. Και το χειρότερο, ζωές κινδυνεύουν. Ήδη υπάρχουν θύματα. Φάνηκε ότι το σύστημα είναι απροετοίμαστο ακόμη και για να αντιμετωπίσει την εποχική γρίπη. Και κανείς δεν μπορεί να λέει για ανθρώπινες ζωές πως δεν τρέχει και τίποτα».

«Για εμάς η αναγέννηση του ΕΣΥ είναι σημαία. Η δική μας παράταξη το δημιούργησε, εμείς ξέρουμε και μπορούμε να το ξαναβάλουμε μπροστά προς όφελος των Ελλήνων πολιτών» πρόσθεσε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία intime news

-A +A

Δημοφιλέστερα Άρθρα