Φ. Γεννηματά: Η κυβέρνηση επιχείρησε προβοκάτσια στην υπόθεση Novartis

Φ. Γεννηματά: Η κυβέρνηση επιχείρησε προβοκάτσια στην υπόθεση Novartis

Ευθεία επίθεση στην κυβέρνηση, κατηγορώντας την ότι «επιχείρησε προβοκάτσια με την παραγραφή», τη στιγμή που ο Ανδρέας Λοβέρδος ζήτησε ο ίδιος της άρση της ασυλίας του, εξαπέλυσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, επισημαίνοντας πως την ίδια ώρα οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ κρύβονταν πίσω από το άρθρο 86.

«Εμείς δεν είμαστε διάτρητοι, είμαστε διάφανοι και καθαροί, διακήρυξε» και για την υπόθεση NOVARTIS κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ πως «συνεχίζει να παίζει το παιχνίδι των βιομηχάνων στον χώρο του φαρμάκου».

Σύμφωνα με την κ. Γεννηματά η «κυβέρνηση επιλέγει τη λάσπη ενόψει της ήττας», «Οι μύθοι διαψεύστηκαν, τόνισε, ήρθαν ως το νέο αλλά αποδείχτηκαν πιο παλιό από το παλιό», σημείωσε και πρόσθεσε πως «Σε όλη τους τη διαδρομή πορεύτηκαν με την ακροδεξιά και τώρα πριν το τέλος καταφεύγουν στα σκάνδαλα για να μας πλήξουν γιατί νιώθουν την ανάσα μας και φοβούνται»

Στο πλαίσιο αυτό, μίλησε για αλλαγή πολιτικής στην Ευρώπη και την ανάγκη η Ελλάδα να διαπραγματευτεί με τους εταίρους μας τις συμφωνίες του ΣΥΡΙΖΑ με στόχο την επιστροφή της χώρας στην ανάπτυξη και σημείωσε πως μόνο ενωμένοι μπορούμε να πάμε την Ελλάδα μπροστά

Η Φώφη Γεννηματά και πρότεινε η Κεντρική Επιτροπή να εκλέξει ξανά τον Μανώλη Χριστοδουλάκη στη θέση του γραμματέα.