Φ. Γεννηματά: Η Ελλάδα δεν είναι καταδικασμένη, μπορούμε να τα καταφέρουμε

Φ. Γεννηματά: Η Ελλάδα δεν είναι καταδικασμένη, μπορούμε να τα καταφέρουμε

Την αναγκαιότητα μίας εθνικής γραμμής με στόχευση την υλοποίηση προοδευτικών μεταρρυθμίσεων στο κράτος και την οικονομία, την αναδιάρθρωση και ελάφρυνση του χρέους και επαναπροσδιορισμό των στόχων για πρωτογενή πλεονάσματα, προκειμένου η Ελλάδα να ξανακερδίσει την αξιοπιστία της, ως πολιτικό σύστημα και ως χώρα, επισήμανε, κατά την άφιξή της σήμερα στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά.

Η κα Γεννηματά που αρχίζει διήμερη περιοδεία στη Θράκη με την οποία, όπως ανέφερε, υπάρχουν «ισχυροί δεσμοί καθώς το ΠΑΣΟΚ διαχρονικά στήριξε την προσπάθεια της Θράκης για ανάπτυξη», εξέφρασε μήνυμα αισιοδοξίας για την πορεία της χώρας λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Η Ελλάδα δεν είναι καταδικασμένη, μπορούμε να τα καταφέρουμε αρκεί να μη μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια».

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε τη συμφωνία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επαχθή και βαριά, σημειώνοντας, πως «δεν βγαίνει» και επανέλαβε την ανάγκη εθνικής συνεννόησης, την οποία «πολύ έγκαιρα εμείς αναδείξαμε, προκειμένου να ξεπεράσουμε την κρίση και να μπούμε σε τροχιά ανάπτυξης».

Πρώτος σταθμός της περιοδείας της κ. Γεννηματά ήταν το νοσοκομείο Διδυμοτείχου- Έβρου, ενώ το απόγευμα θα μεταβεί στο νομό Ροδόπης. Η διήμερη παρουσία της στη Θράκη θα ολοκληρωθεί με τις αυριανές επισκέψεις της σε Ξάνθη και Ελευθερούπολη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ