Φ. Αραμπατζή: Όμηροι της κυβερνητικής ανεπάρκειας οι Νέοι Αγρότες

Φ. Αραμπατζή: Όμηροι της κυβερνητικής ανεπάρκειας οι Νέοι Αγρότες

«Όμηροι και καταδικασμένοι στην απραξία οι υποψήφιοι Νέοι Αγρότες εξαιτίας της συνεχιζόμενης ανεπάρκειας της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ», αναφέρει σε ανακοίνωση της η βουλευτής Σερρών, κυρία Φωτεινή Αραμπατζή, σχετικά με την καθυστέρηση της αξιολόγησης του Προγράμματος των Νέων Αγροτών.

H Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε ότι «σαν να μην έφταναν οι δύο (2) παρατάσεις στην υποβολή αιτήσεων ένταξης στο Πρόγραμμα, σαν να μην έφτανε το πληροφοριακό σύστημα που “κρέμασε”, φέτος, για πρώτη φορά οι υποψήφιοι δικαιούχοι θα μάθουν τα αποτελέσματα της αξιολόγησής τους μετά το τέλος των δηλώσεων καλλιέργειας (ΟΣΔΕ).

«Στα τυφλά», τόνισε η ίδια, «σε πλήρη αβεβαιότητα και αίρεση, χωρίς να γνωρίζουν τελικά αν πρέπει να υποβάλουν δηλώσεις ΟΣΔΕ ή όχι. Ρισκάροντας σε κάθε περίπτωση είτε την ένταξή τους στο Πρόγραμμα, αν τελικά εγκριθούν είτε την ευκαιρία να συμμετάσχουν εκ νέου στο Πρόγραμμα του χρόνου, αν τελικά απορριφθούν».

Καταλήγοντας υποστήριξε πως «έτσι αντιμετωπίζει δυστυχώς το παραγωγικό κομμάτι των Νέων Αγροτών η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, έτσι αντιμετωπίζει δυστυχώς τις ευκαιρίες για την αναπτυξιακή τους προοπτική», «με αδιαφορία και αποθάρρυνση». 

Φωτογραφία: SOOC