Ευτυχώς δεν θα μάθουμε ποτέ τι θα συνέβαινε εάν μέσω πανδημίας κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ
Αρ. Πελώνη για Π. Πολάκη

Ευτυχώς δεν θα μάθουμε ποτέ τι θα συνέβαινε εάν μέσω πανδημίας κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ

Την αντίδραση της κυβερνητικής εκπροσώπου προκάλεσε η τοποθέτηση του Παύλου Πολάκη, ο οποίος αμφισβήτησε  ευθέως τα εμβόλια για τον κορονοϊό. «Ο κ. Πολάκης επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά αυτό που έχει καταλάβει η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών: Τι θα συνέβαινε εάν εν μέσω πανδημίας κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε η Αριστοτελία Πελώνη.

Σύμφωνα με την κυβερνητική εκπρόσωπο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ισοπεδώνει την επιστήμη, αλλά και την πραγματικότητα των εμβολιασμών σε ολόκληρο τον κόσμο και εκφράζει την ανακούφιση πως «ευτυχώς, δεν θα το μάθουμε ποτέ» τι θα συνέβαινε, όπως τονίζει, εάν «εν μέσω πανδημίας κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ».

Χαρακτηριστικά ολόκληρη η δήλωσή της έχει ως εξής: 

«Ισοπεδώνοντας την επιστήμη, αλλά και την πραγματικότητα των εμβολιασμών σε ολόκληρο τον κόσμο, ο κ. Πολάκης επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά αυτό που έχει καταλάβει η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών. Τι θα συνέβαινε αν εν μέσω πανδημίας κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ευτυχώς, δεν θα το μάθουμε ποτέ».

Υπενθυμίζεται πως την  Τετάρτη, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και εκ των στενότερων συνεργατών του Αλέξη Τσίπρα, Παύλος Πολάκης, αμφισβήτησε ευθέως και από το βήμα της Βουλής τα εμβόλια για τον κορονοϊό δηλώνοντας ότι δεν είναι… δοκιμασμένα, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα ότι όλα γίνονται για την «κονόμα των εταιρειών», ενώ την ίδια θέση εξέφρασε και με σχετική ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.