Ευ. Τσακαλώτος: Τζούλια Ρόμπερτς ο ΣΥΡΙΖΑ

Ευ. Τσακαλώτος: Τζούλια Ρόμπερτς ο ΣΥΡΙΖΑ

Το χιούμορ του επιστράτευσε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, προκειμένου να απαντήσει στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Κωνσταντίνο Τασούλα για το Σκοπιανό.

Ο μεν αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είχε υποστηρίξει ότι «έπρεπε να έρθει η πρώτη φορά Αριστερά για να μας δώσει συγχαρητήρια ο γενικός γραμματέας τους ΝΑΤΟ. Έως τώρα δεν είχαμε τη χαρά να μας συγχαίρει. Γίναμε σφοδρότεροι ΝΑΤΟϊστές και από τους σφοδρότερους φιλοαμερικάνους». Παράλληλα ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε τους βουλευτές τους ΣΥΡΙΖΑ οπορτουνιστές και αναφερόμενος σε πρόσφατο βιβλίο του Αριστείδη Μπαλτά σημείωσε «εσείς ένας τόσο σφοδρός κομουνιστής πώς αισθάνεστε που αγωνίζεται ο πρωθυπουργός σας με αποκλειστικό σκοπό την ένταξη των Σκοπίων στο Νάτο;»

Από την πλευρά του, ο Κωνσταντίνος Τασούλας υποστήριξε και εκείνος ότι «γελάμε που τους δίνουν συγχαρητήρια οι Αμερικανοί και το ΝΑΤΟ».

Σε μια προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την ξαφνική «αγάπη» προς την κυβέρνηση από ΗΠΑ και ΝΑΤΟ, ο υπουργός Οικονομικών επικαλέστηκε την Τζούλια Ρόμπερτς, τον Μπραντ Πιτ και τον... Κουασιμόδο. Θέλοντας να δείξει ότι τα ετερώνυμα μπορεί κάποιες φορές να έλκονται είπε: «Την Τζούλια Ρόμπερτς μπορεί να την ερωτευτεί και ο Μπραντ Πιτ και ο Κουασιμόδος».

Αλέξανδρος Διαμάντης