Επίθεση με ύβρεις κατά Μητσοτάκη από το Μαξίμου

Επίθεση με ύβρεις κατά Μητσοτάκη από το Μαξίμου

Χωρίς να δίνει καμία απάντηση στο ερώτημα για το αν ο Αλ. Τσίπρας γνώριζε για την ύπαρξη νεκρών, πριν μεταβεί το βράδυ της Δευτέρας στο κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής, το Μέγαρο Μαξίμου επιτίθεται κατά της Ν.Δ. και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Είναι χαρακτηριστικό πως την ώρα που σύσσωμη η Αντιπολίτευση καταγγέλλει την Κυβέρνηση, μετά και τις δηλώσεις πυροσβεστών, αστυνομικών, στελεχών του ΕΚΑΒ αλλά και την κυνική επιβεβαίωση του υπουργού Ναυτιλίας, Παναγιώτη Κουρουμπλή, επιχειρεί να υπεκφύγει με επιθέσεις και ύβρεις.

Μάλιστα σε σχετική ανακοίνωση κατηγορεί τη ΝΔ και τα «ΜΜΕ που τη στηρίζουν» πως «την ώρα που ακόμη ψάχνουμε τους νεκρούς μας έχουν επιδοθεί σε απίστευτη τυμβωρυχία με μόνο στόχο το πολιτικό όφελος».

«Η προσπάθεια της ΝΔ να παίξει πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη των αδικοχαμένων συνανθρώπων μας αποτελεί ντροπή» συνεχίζει και επιτίθεται κατά του Κυριάκου Μητσοτάκης προσθέτοντας πως για αυτό η ευθύνη «ανήκει αποκλειστικά στον αρχηγό της, ο οποίος και την καθοδηγεί από το παρασκήνιο».

Στην ίδια ανακοίνωση η κυβέρνηση αυτοθαυμάζεται και για την «άμεση ενημέρωση«» σημειώνοντας μάλιστα ότι «Δεν υπάρχει προηγούμενο κρίσης όπου η ενημέρωση για όλα τα δεδομένα της τραγωδίας να ήταν τόσο άμεση και μάλιστα από τον ίδιο τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο»

Και καταλήγει αφήνοντας να εννοηθεί ότι εκείνη την ώρα «έφτασαν στο κέντρο επιχειρήσεων οι πρώτες πληροφορίες για το μέγεθος της καταστροφής».