Επίσκεψη Μητσοτάκη στη Μάνδρα - Βλέπω ψεύτικες υποσχέσεις και αδιαφορία

Επίσκεψη Μητσοτάκη στη Μάνδρα - Βλέπω ψεύτικες υποσχέσεις και αδιαφορία

Για αδιαφορία, ψεύτικες υποσχέσεις, και απουσία των αρμόδιων υπουργών και της περιφερειάρχου Αττικής έκανε λόγο το Σάββατο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκεπτόμενος την πλημμυρόπληκτη Μάνδρα, 100 μέρες μετά τη μεγάλη φυσική καταστροφή που κόστισε 23 ζωές.

«Επισκέπτομαι ακόμη μια φορά την πόλη σας 100 μέρες μετά τη φονική πλημμύρα για να δώσω μια συνέχεια σε μια δέσμευση που είχα αναλάβει ότι θα βρισκόμαστε κοντά σας καθ'' όλη τη διάρκεια αυτής της δύσκολης προσπάθειας αποκατάστασης της πόλης» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ κατά την τρίτη επίσκεψή του στην περιοχή.

«Δυστυχώς αυτό που βλέπουμε είναι αδιαφορία και ψεύτικες υποσχέσεις... Tο έχει αυτή η κυβέρνηση σε όλες τις εκφάνσεις της πολιτικής της, μια κυβέρνηση που είναι υποτίθεται αριστερή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ. «Τα βασικά έργα υποδομής πρέπει να ολοκληρωθούν θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να γίνει αυτό… Αυτό που συνέβη δεν πρέπει να επαναληφθεί» επισήμανε.

Όπως τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στους δημότες «δεν αρκεί μόνο η δική σας θέληση και η καλή πρόθεση της δημάρχου και του επιτελείου της… Εμείς από την πρώτη στιγμή που ασχοληθήκαμε δεν περιοριστήκαμε σε ανακοινώσεις, συστήσαμε μια ομάδα ειδικών που έκανε ειδική τεχνική έκθεση για το τι έγινε και τι πρέπει να γίνει για να αντιμετωπίσουν ανάλογα φαινόμενα. Κινητοποιήσαμε εθελοντές και έκανα αρκετά τηλεφωνήματα σε ιδιώτες δωρητές». «Δεν μπορώ να πω το ίδιο για τις κρατικές αρχές. Δεν μπορώ να αφήσω ασχολίαστο ότι οι αρμόδιοι υπουργοί και περιφερειάρχης δεν έχουν έρθει εδώ» σχολίασε αιχμηρά.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΝΔ, χρέος της πολιτείας είναι να προστατεύει τους πολίτες της. Αυτό που με ενδιαφέρει, σημείωσε, είναι οι άνθρωποι να ξαναμπούν στα σπίτια τους και οι επιχειρήσεις να λειτουργούν ξανά.

«Στις 100 αυτές ημέρες οι βουλευτές μας μέσα και από κοινοβουλευτικό έλεγχο ήταν και παραμένουν δίπλα σας» ανέφερε ακόμα ο κ. Μητσοτάκης.

«Στημένη» χαρακτηρίζει την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Μάνδρα ο ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον πρόεδρο της ΝΔ ότι είχε ως μοναδική στόχευση την «επικοινωνιακή του προβολή».

πηγη: skai.gr