Επιμένει το Μαξίμου με τα fake news

Επιμένει το Μαξίμου με τα fake news

Επιμένει το Μέγαρο Μαξίμου στα fake news, κάνοντας λόγο για περικοπή των δώρων Χριστουγέννων από τη Νέα Δημοκρατία αλλά και για εναντίωση στα επιδόματα ανεργίας από τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ και πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Κώστα Δέρβο.

Σύμφωνα με το Μαξίμου, «Μετά τον κ. Μητσοτάκη που θέλει να καταργήσει τα δώρα Χριστουγέννων και το κοινωνικό μέρισμα γιατί τα θεωρεί «ελεημοσύνη» και «πελατειακά», ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ και πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Δέρβος, τάχθηκε κατά του επιδόματος ανεργίας γιατί όπως λέει αποτρέπει τους νέους ανέργους από την αναζήτηση εργασίας» σχολίαζαν κυβερνητικές πηγές.

«Ο Μεσαίωνας που οραματίζεται η ΝΔ κάνει ακόμα και το ΔΝΤ να φαντάζει παιδική χαρά», πρόσθεταν οι ίδιες πηγές. 

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Δέρβος, σχολιάζει πως «σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να ασχοληθώ αποκλειστικά με τις αγωνίες, τις ανάγκες και τα αιτήματα των Ελλήνων. Δυστυχώς, η προσωπική επίθεση από τα παπαγαλάκια του Μαξίμου με αναγκάζει να ασχοληθώ για λίγο μαζί τους, παρά το γεγονός ότι είναι ήδη τελειωμένοι στη συνείδηση των πολιτών».

Όπως σημειώνει «Η Νέα Δημοκρατία δεν σκοπεύει να κόψει το επίδομα ανεργίας και κανείς δεν έχει πει αυτό το πράγμα. Ακριβώς το αντίθετο έχει εξαγγείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Ελαστικότερα κριτήρια, περισσότερα κονδύλια, περισσότεροι δικαιούχοι, περισσότερες ευκαιρίες κατάρτισης ώστε να ξεφύγουν σύντομα από την ανεργία».