Επιμένει ο Πολάκης στην επίθεση κατά Αγαπηδάκη: «Δεν παίρνω πίσω λέξη»

Επιμένει ο Πολάκης στην επίθεση κατά Αγαπηδάκη: «Δεν παίρνω πίσω λέξη»

Επιμένει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υφυπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης στη χυδαία επίθεση που εξαπέλυσε κατά της νυν εθνικής συντονίστριας για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα, Ειρήνης Αγαπηδάκη τονίζοντας ότι «δεν παίρνω πίσω ούτε λέξη».

Ο Παύλος Πολάκης, σχολιάζοντας άρθρο της Ειρήνης Αγαπηδάκη που έγραψε το 2017, προχωρά σε ακραίους χαρακτηρισμούς και «ιατρική διάγνωση» μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook.

Συγκεκριμένα με νέα του ανάρτηρη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει μεταξύ άλλων: «Λες και εδόθη ταυτόχρονη εντολή (που εδόθη βέβαια) αρχισαν όλα τα γνωστά σαίτ και κανάλια της διαπλοκής να δημοσιεύουν άρθρα με τίτλους του στυλ "επίθεση του Πολακη στην αγαπηδακη","ντροπή και χυδαιότητα του Πολακη" αναπαράγοντας την ανακοίνωση του Μαξιμου το οποιο ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ να ορίσει την "ψυχολόγο του fb"ως Συντονιστρια για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα !!!».

Υπενθυμίζεται ότι με μια υβριστική ανάρτηση ο Παύλος Πολάκης επιτέθηκε κατά της Ειρήνης Αγαπηδάκη, προχωρώντας σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς, με κυβερνητικούς κύκλους να δηλώνουν ότι «ο συνδαιτυμόνας του κ. Τσίπρα έχει γίνει ο εκφραστής του ήθους και του ύφους του ΣΥΡΙΖΑ».