Επεισόδιο στη ΔΕΘ σε βάρος Τσίπρα απο μικρομολογιούχο

Επεισόδιο στη ΔΕΘ σε βάρος Τσίπρα απο μικρομολογιούχο

Άλλο η Θεσσαλονίκη του 2014 και άλλο η Θεσσαλονίκη του 2016 για τον Αλέξη Τσίπρα καθώς η άνεση που κυκλοφορούσε τη χρονιά πριν τις εκλογές έχει χαθεί και η σημερινή πραγματικότητα τον φέρνει συνεχώς αντιμέτωπο με τους πολίτες.

Κατά την επίσκεψή του το πρωί στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ για τα εγκαίνια του Ρωσικού περιπτέρου σημειώθηκε μικροεπεισόδιο με άνδρα που φέρεται να είναι χαμένος μικροομολογιούχος ενω πριν στην επίσκεψη του στο Μετρό τον υποδέχθηκε επιχειρηματίες και οι κόρες του με πανό.   

Συγκεκριμένα την ώρα που ήταν στη ΔΕΘ, ένας άνδρας άγνωστο πως έφτασε σε απόσταση αναπνοής από τον Αλέξη Τσίπρα, ρωτώντας τον επίμονα γιατί δεν συνεργάστηκε με τον Αντώνη Σαμαρά, αλλά οι άνδρες της ασφάλειας του πρωθυπουργού τον ακινητοποίησαν αμέσως και  τον έβγαλαν «σηκωτό» από τον χώρο.

Ηταν η στιγμή που ο κ. Τσίπρας και ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ρωσίας, Αρκάντι Ντβορκόβιτς είχαν στηθεί μπροστά στους φωτογράφους και τις κάμερες, κάνοντας δηλώσεις, πριν κόψουν την κορδέλα για να εγκαινιάσουν το ρωσικό περίπτερο στην έκθεση.

Έως ότου η φρουρά του απομακρύνει τον άνδρα, ο κ. Τσίπρας έδειξε να παραμένει ψύχραιμος ενώ στη συνέχεια γέλασε και προσπάθησε να το ξεπεράσει λέγοντας: «Στον φίλο μας θα εξηγήσω αργότερα, ήθελε να με ρωτήσει γιατί δεν συνεργάστηκα με τον Σαμαρά. Αυτά συμβαίνουν». 

Το πρωί κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στα έργα του Μετρό στη Νέα Ελβετία,ιδιοκτήτης καταστήματος υαλικών στην περιοχή της Δελφών στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα λόγω των εργοταξίων τον υποδέχθηκε μαζί με τις κόρες του με πανό στο οποίο έγραφει: "Kύριε πρωθυπουργέ τι θα κάνατε για μας τους επαγγελματίες που μας έχει καταστρέψει το μετρό;"