Επεισόδια σε ομιλία Πετρόπουλου και Παπανάτσιου στο Βόλο

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018, 22:11
-A +A
Επεισόδια σε ομιλία Πετρόπουλου και Παπανάτσιου στο Βόλο

Αποδέκτες αποδοκιμασιών έγιναν οι Τάσος Πετρόπουλος και Κατερίνα Παπανάτσιου σε πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας στο κτίριο του Μεταξουργείου Ν. Ιωνίας Βόλου.

Όπως μεταδίδει το e-volos.gr, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης μέλη της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών ενάντια στην Καύση Σκουπιδιών πραγματοποίησαν διαμαρτυρία με πανό και συνθήματα. Οι διαμαρτυρόμενοι άπλωσαν πανό μπροστά από το πάνελ των ομιλητών και πολλά άλλα μικρότερα.

bolos2

Ο κ. Πετρόπουλος ανέφερε ότι το αποτέλεσμα της διαμαρτυρίας είναι να μην γίνει συζήτηση με τους πολίτες για σοβαρά θέματα και χαρακτήρισε απαράδεκτη την παρεμπόδιση του λόγου. Καλούσε τους διαμαρτυρόμενους σε διάλογο ενώ μέλη του ΣΥΡΙΖΑ φώναζαν «έξω οι προβοκάτορες».

Ο υπουργός χαρακτήρισε τους διαμαρτυρόμενους «προκλητικούς» που θέλουν να σταματήσει ο διάλογος και ότι αυτό που κάνουν είναι φασισμός:». «Θέλουμε στο Βόλο ένα δημοκρατικό μέτωπο στην τοπική αυτοδιοίκηση. Δεν θα ξανάρθει η δεξιά και ο φασισμός, θα κερδίσουμε» δήλωσε ο υφυπουργός. Τα πνεύματα οξύνθηκαν και ακολούθησαν σπρωξίματα και φραστικά επεισόδια.

Δείτε το βίντεο:

 

Φωτογραφίες: e-volos.gr

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Δευτέρα 20/05/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα