Επαναφέρει τη σκανδαλολογία ο ΣΥΡΙΖΑ με σκοπό την πολιτική πόλωση

Επαναφέρει τη σκανδαλολογία ο ΣΥΡΙΖΑ με σκοπό την πολιτική πόλωση

Νέα πολιτική ένταση επιχειρεί να πυροδοτήσει η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, στοχοποιώντας τις κοινωνικές συναναστροφές που είχε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης, με τους εκπροσώπους οικονομικών και κοινωνικών φορέων, καθώς και τον επιχειρηματικό κόσμο. 

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωση Τύπου ο ΣΥΡΙΖΑ, επανέρχεται στους επιθετικούς ισχυρισμούς του για τις κοινωνικές σχέσεις που είχε ο Κωνσταντίνος Φρουζής, πρώην αντπρόεδρος της Noavartis, με τον πρόεδρο της ΝΔ, παρά τις ξεκάθαρες και πειστικές απαντήσεις που έδωσε ο τελευταίος για το θέμα, διαλύοντας οποιαδήποτε «σκιά» και υπόνοια προς το πρόσωπό του.

Αγνοώντας το γεγονός ότι πρόσφατα ο κ. Φρουζής δήλωσε πως είχε δεκάδες επαφές και συναντήσεις με ανώτατα στελέχη της σημερινής Κυβέρνησης πριν και μετά την ανάληψη των κυβερνητικών καθηκόντων τους, ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει να προκαλεί πόλωση και να ρίχνει λάσπη επιδιώκοντας την αναμόχλευση της σκανδαλολογίας με απώτερο σκοπό να αποφύγει να ξεκαθαρίσει τις σχέσεις των στελεχών του με τον κ. Φρουζή.

Φωτογραφία: intimenews