Έντονες αντιδράσεις για τη νέα επίθεση από την αντιπολίτευση

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018, 16:47
-A +A
Έντονες αντιδράσεις για τη νέα επίθεση από την αντιπολίτευση

Την αντίδραση των κομμάτων της αντιπολίτευσης προκάλεσε η νέα επίθεση του Ρουβίκωνα με βαριοπούλες στην πρεσβεία του Καναδά, τα οποία έκαναν λόγο για «εξευτελισμό κάθε έννοια νομιμότητας», «ξέφραγο αμπέλι» και ότι «το μόνο που απομένει είναι να ανοίξει στέκι και στο Μέγαρο Μαξίμου».

«Όσο παραμένει στην εξουσία η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οι δράστες των επιθέσεων αυτών θα συνεχίζουν ακάθεκτοι το έργο τους», επισημαίνει ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Ν.Δ. κ. Μ. Χαρακόπουλος για τη νέα επίθεση του Ρουβίκωνα, αυτή τη φορά στην καναδική πρεσβεία, κάνοντας λόγο για εξευτελισμό κάθε έννοια νομιμότητας.

Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λάρισας, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, με αφορμή την επίθεση κουκουλοφόρων με βαριοπούλες και μπογιές εναντίον της πρεσβείας του Καναδά στο Χαλάνδρι τα ξημερώματα της Κυριακής, υπογράμμισε σε ανακοίνωσή του ότι οι «Οι «συλλογικότητες» του περιθωρίου εξακολουθούν αμέριμνες να χτυπούν ξένες πρεσβείες, εξευτελίζοντας κάθε έννοια νομιμότητας και αμαυρώνοντας διεθνώς την εικόνα του ελληνικού κράτους»

Επισημαίνει ακόμα ότι την ίδια ώρα, η νέα δυαδική πολιτική ηγεσία του κατ’ επίφασιν υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ακόμη συσκέπτεται για το πώς θα αντιμετωπίσει τους «Ρουβίκωνες» και επιτίθεται κατά της κ.κ. Παπακώστα τονίζοντας πως  «ακόμη ψάχνει τη διεύθυνση που θα στείλει το λογαριασμό για τις ζημιές».

«Στην ουσία, όμως, πίσω από τους ψεύτικους λεονταρισμούς, ακολουθείται σταθερά η «στοργική» πολιτική προς τους κουκουλοφόρους βανδάλους που εγκαινίασε ο κ. Τόσκας», σημειώνει ο κ. Χαρακόπουλος και προσθέτει πως «ως εκ τούτου, είναι βέβαιο ότι όσο παραμένει στην εξουσία η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οι δράστες των επιθέσεων αυτών θα συνεχίζουν ακάθεκτοι το «έργο» τους», που αυτή τη φορά σειρά είχε η πρεσβεία του Καναδά.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης με αφορμή την επίθεση του «Ρουβίκωνα» στην πρεσβεία του Καναδά, σχολίασε με καυστικό τρόπο πως «το μόνο που απομένει είναι να ανοίξει στέκι και στο Μέγαρο Μαξίμου». «Οι επιθέσεις του ανενόχλητου Ρουβίκωνα συνεχίζονται κανονικά σε κάθε γωνιά της Αθήνας. Η αντίδραση της κυβέρνησης είναι μηδενική», καταλήγει ο κ. Χρηστίδης. 

Αντίστοιχα, το Ποτάμι σε ανακοίνωσή του, για την επίθεση του «Ρουβίκωνα» στην πρεσβεία του Καναδά, τονίζει πως η Ελλάδα «εμφανίζεται διεθνώς ως ξέφραγο αμπέλι, έρμαιο στις ορέξεις διαφόρων μπαχαλάκηδων. Αν στην κυβέρνηση δεν ξέρουν πού θα τους βρούν ας περάσουν, τις ώρες που δέχονται το κοινό φυσικά, από τα γραφεία τους στη Φιλοσοφική».

«Οι κουκουλοφόροι και οι κρανιοφόροι συνεχίζουν ανενόχλητοι τη δράση τους, χτυπώντας ξένες πρεσβείες και δημόσια κτίρια. Σειρά σήμερα είχε η πρεσβεία του Καναδά», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Κυριακή 17/11/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα