Ενότητα: Η ηγετική ομάδα στη ΓΣΕΕ είναι πλέον σε αποδρομή

Ενότητα: Η ηγετική ομάδα στη ΓΣΕΕ είναι πλέον σε αποδρομή

Το συνέδριο εκπροσώπων που προέρχονται από αόρατα σωματεία έσκασε με πάταγο, τονίζει σε ανακοίνωση της η Ενότητα εξαπολύοντας επίθεση στην ΓΣΕΕ κάνοντας λόγο για μια μορφή συνδικαλιστικής εκπροσώπησης που έλαβε τέλος.

«Αυτή η ηγετική ομάδα στη ΓΣΕΕ είναι πλέον σε αποδρομή», δηλώνει χαρακτηριστικά η Ενότητα.

Αναλυτικά η Ενότητα τονίζει:

«Στόχος μας είναι η δημιουργία μας σύγχρονης, ελεύθερης ευρωπαϊκής δομής του συνδικαλιστικού κινήματος που θα ευνοεί και θα υποστηρίζει την εσωτερική δημοκρατική λειτουργία, τη διαφάνεια και τη συνεχή προσπάθεια για την οικοδόμηση ενός σύγχρονου ευρωπαϊκού πλαισίου μέσα ένα ελεύθερο οικονομικό τοπίο που θα εξασφαλίζει ευημερία για τους εργαζόμενους.

Είχαμε διαπιστώσει έγκαιρα ότι αυτό το συνδικαλιστικό κατεστημένο είναι αναξιόπιστο, αναποτελεσματικό και στην ουσία λειτουργεί σε βάρος των επαγγελματικών συμφερόντων των εργαζομένων βουλιάζοντας καθημερινά στην αναξιοπιστία και στην πλήρη απαξίωση.

Προειδοποιήσαμε έγκαιρα και δημόσια την ηγεσία της ΓΣΕΕ να προχωρήσει στην αναβολή του συνεδρίου της και να δρομολογήσει την αυτοκάθαρσή της από νοσηρά φαινόμενα του παρελθόντος με την επανάληψη ενός συνεδρίου με πλαστή εκπροσώπηση χωρίς πραγματικούς εργαζόμενους.

Η προσπάθειά μας έπεσε στο κενό.

Προσπάθησαν να μας εκφοβίσουν και να μας λεηλατήσουν.

Το απόστημα έσπασε!

Το συνέδριο εκπροσώπων που προέρχονται από αόρατα σωματεία έσκασε με πάταγο!

Αυτή η μορφή συνδικαλιστικής εκπροσώπησης έλαβε τέλος!

Αυτή η ηγετική ομάδα στη ΓΣΕΕ είναι πλέον σε αποδρομή!

Όποια νομικά τερτίπια κι αν χρησιμοποιήσουν δεν πρόκειται να αναβιώσει πάλι.

Προτείνουμε τώρα, άμεσα και αποφασιστικά να συνεδριάσουν όλες οι πραγματικές, μεγάλες ομοσπονδίες της χώρας και να αποφασίσουν την επανίδρυση της ΓΣΕΕ με νέο καταστατικό χάρτη, με νέα ηγετική ομάδα που θα στηρίζεται στην δημοκρατική λειτουργία και κυρίως στη διαφάνεια.

ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ».