Ελ. Αυλωνίτου: Ο Πολάκης θα έπρεπε ήδη να έχει ζητήσει συγγνώμη

Ελ. Αυλωνίτου: Ο Πολάκης θα έπρεπε ήδη να έχει ζητήσει συγγνώμη

Εντείνεται ο εσωκομματικός διχασμός γύρω από τις προκλητικές δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιο Κυμπουρόπουλο καθώς αυτή τη φορά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου χαρακτήρισε απαράδεκτη την τοποθέτηση του κ. Πολάκη σημειώνοντας πως ο ίδιος θα έπρεπε ήδη να έχει ζητήσει συγγνώμη.

«Καταρχήν κάθε πολιτικός κρίνεται απ' τους πολίτες, όχι μόνο για το περιεχόμενο του λόγου του αλλά και για το ύφος και το στιλ του», δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Αυλωνίτου μιλώντας στο Attica TV ενώ πρόσθεσε: «Η δήλωση του κ. Πολάκη ήταν απαράδεκτη και δεν χρειάζεται καν να μπω στο περιεχόμενο αυτής», ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Αυλωνίτου και πρόσθεσε ότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας θα έπρεπε ήδη να έχει ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για μικροψυχία εκ μέρους του, λέγοντας με νόημα ότι «θέλει και γενναιότητα ψυχής για να διατυπώσει κανείς μια δημόσια συγγνώμη»!

Παράλληλα, η κυρία Αυλωνίτου τόνισε ότι ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος ορθώς έπραξε και έκανε χρήση του δικαιώματος διορισμού ως ΑμεΑ στο ΕΣΥ και υπογράμμισε ότι ως ελληνικό κράτος και κοινωνία απέχουμε ακόμα αρκετά -σε σύγκριση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες- προκειμένου να ικανοποιήσουμε τα αιτήματα των ατόμων με αναπηρίες.

Υπενθυμίζεται ότι τις δηλώσεις Πολάκη καταδίκασαν και Νίκος Φίλης, Στέλιος Κούλογλου, Γιάννης Μπαλάφας, Θεοδόσης Πελεγρίνης, Αντώνη Ρέλλα, Ανδρέα Ξανθός, Παναγιώτη Κουρουμπλής, Χρήστο Σιμορέλης.

Φωτογραφία intime news