Ελ. Αυλωνίτου: Ατυχής η έκφραση... λυπάμαι

Ελ. Αυλωνίτου: Ατυχής η έκφραση... λυπάμαι

Σε νέες δηλώσεις σχετικά με την πρωτοφανή υβριστική της αναφορά κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, προχώρησε η Ελένη Αυλωνίτου, σε μια προσπάθεια να δείξει ότι ανασκευάζει. 

Μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε, με δηλώσεις της στο Έψιλον και στο News247.gr, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι ναι μεν αυτό που είπε ήταν λάθος αλλά δεν ήταν υβριστικό. Έκανε λόγο για ατυχή δήλωση καθώς παρεκτράπη και συνήθως δεν μιλάει αλλά η ουσία του θέματος δεν αλλάζει. 

«Η ουσία του θέματος δεν αλλάζει. Θα μπορούσα φυσικά να χρησιμοποιήσω άλλη έκφραση όπως ανοησίες ή πράγμα που δεν στέκουν επιστημονικά γιατί πράγματι ο κ. Μητσοτάκης είπε πράγματα για τις φωτιές που δεν μπορούν να σταθούν. Λυπάμαι γιατί λόγω της έκφρασης δεν σταθήκαμε στην ουσία του πράγματος έτσι όπως θέλησε να την εκφράσω. Για τον Πρωθυπουργό πάντως έχουν επιλεγεί στο παρελθόν πολύ πιο βαριές εκφράσεις και λέξεις», είπε στο News247.gr. 

Λίγο αργότερα, σε ανάρτησή της στο facebook ανέφερε: 

«Λυπάμαι βαθύτατα γιά τις ατυχείς εκφράσεις, που χρησιμοποιήθηκαν εκ μέρους σε τηλεοπτική επομπή, ως προς τον αρχηγό της Αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο πολιτικός μου λόγος δεν συνάδει με τέτοια ρητορική, ακόμη και σε περιπτώσεις έντονης αντιπαράθεσης». 

Φωτογραφία: Ιntime