Εκτός ΝΔ έθεσε τον δήμαρχο Άργους ο Κυρ. Μητσοτάκης

Εκτός ΝΔ έθεσε τον δήμαρχο Άργους ο Κυρ. Μητσοτάκης

Εκτός Νέας Δημοκρατίας τέθηκε με εντολή του προέδρου του κόμματος Κυρ. Μητσοτάκη ο δήμαρχος Άργους, Δημήτρης Καμπόσος, μετά τις σημερινές δηλώσεις του για τον Γιάννη Μπουτάρη.

«Οι σημερινές αναφορές του δήμαρχου Άργους Δημ. Καμπόσου για τον Γιάννη Μπουτάρη είναι χυδαίες και απολύτως καταδικαστέες», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και συμπληρώνει πως «με εντολή του προέδρου της ΝΔ ετέθη ήδη εκτός κόμματος».

Το κλίμα ήταν ήδη βαρύ μετά τα όσα είχε αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook για την επίθεση στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, τα οποία ο Δ. Καμπόσος είχε αποδώσει σε προσωπικό του συνεργάτη.

Ο δήμαρχος είχε κάνει ανάρτηση στο Facebook με την οποία δικαιολογούσε την επίθεση στο Γιάννη Μπουτάρη, ενώ σήμερα προχώρησε σε νέα χυδαία επίθεση εναντίον του δημάρχου Θεσσαλονίκης.

Ο γραμματέας της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης είχε καλέσει τον δήμαρχο για εξηγήσεις, ωστόσο σήμερα ο κ. Καμπόσος προχώρησε εκ νέου σε αντισημιτικά σχόλια λέγοντας ότι όσα λέει ο Γιάννης Μπουτάρης τα λέει επειδή είναι «αρεστός των Εβραίων και... φοράει το καπελάκι».

Η σημερινή δήλωση του Δ. Καμπόσου:

«Επιλεκτική δημοκρατία δεν υπάρχει! Εμείς που δεν φοράμε καπελάκι δεν μπορούμε να λέμε αυτα που πιστεύουμε;;» ο δήμαρχος αρχίζει στο 07:48 του βίντεο για το θέμα τούτο λέγοντας:  «ενοχλήσαμε τον Μπουτάρη που είναι αρεστός των Εβραίων και δεν μπορεί λέει να ταλαιπωρείται ο Μπουτάρης. Ο Μπουτάρης μπορεί να λέει ό,τι θέλει να κάνει εκπομπές μέσα σε πορνεία. Να βρίζει όποιον θέλει, να λέει για τον Καμμένο οτι δεν το γουστάρει τον χοντρό και ότι αν τον δει κρεμασμένο δεν κόβω το σκοινί, ότι θέλει ξύλο ο Μητροπολίτης Πειραιώς και χιλια μύρια άλλα. Χέστηκα εάν έσφαξε ο Κεμάλ τους Πόντιους Έλληνες... Αυτά όλα μπορεί να τα λέει ο Μπουτάρης γιατί φοράει το καπελάκι. Εμείς δεν φοράμε το καπελάκι και επειδή δεν φοράμε καπελάκι δεν μπορούμε να τα λέμε και πρέπει να μας επιτίθενται όλοι».

«Ποιος είπε να τον δείρουν αυτόν τον φουκαρά τον γέρο; Και να τον έβλεπαν να τον δέρνουν, ο οποιοσδήποτε θα πήγαινε να τον προστατεύσει. Ένας άνθρωπος 90 χρονών ο οποίος έχει με ταραγμένο νου. Όταν έδινε τις συνεντεύξεις μέσα από τα μπουρδέλα ήταν καλά ε; Ή μήπως δεν πρέπει να τα λέμεούτε αυτά; Εχει προσβάλλει την Θεσσαλονίκη βάναυσα αυτός ο άνθρωπος. Και θέλω να δω το αποτέλεσμα αυτού του λαού εκεί πάνω τι θα κάνει στις επόμενες εκλογές. Είμαι περίεργος να το δω, αλλά καπελάκι είναι αυτό στο κεφάλι. Όποιος το φοράει το καπελάκι τον ηρωποιούν. Εγώ θα μιλάω για την πατρίδα μου, θα μιλάω συνέχει για την πατρίδα μου και θα την υπερασπίζομαι με όλες μου τις δυνάμεις. 'Έστω κι αν μείνω μοναχός μου στο τέλος».

Διαβάστε ακόμα:

- Κυρ. Μητσοτάκης: Δεν θα ανεχτώ μισαλλόδοξο και διχαστικό λόγο από στελέχη της ΝΔ

- Στ. Θεοδωράκης: Οι υβριστές πρέπει να νιώσουν ότι πλέον δεν έχουν ασυλία