«Μεταρρύθμιση»: Η Ευρώπη σε κρίσιμο σταυροδρόμι

«Μεταρρύθμιση»: Η Ευρώπη σε κρίσιμο σταυροδρόμι

Το δικό του παρών στη συζήτηση για το μέλλον της Ευρώπης, ενόψει των ευρωεκλογών της Κυριακής, δίνει σήμερα το ηλεκτρονικό περιοδικό «Μεταρρύθμιση».

Στην εκδήλωση που διοργανώνει σήμερα το απόγευμα στις 19.00 στο ξενοδοχείο Royal Olympic, θα μιλήσουν οι καθηγητές Γιάννης Βούλγαρης, Τάκης Ιωακειμίδης, Μάνος Ματσαγγάνης και Γιώργος Παγουλάτος, καθώς και το πρώην στέλεχος της ΕΕ Αντώνης Τριφύλλης. Την συζήτηση θα συντονίσει ο εκδότης του περιοδικού Γιάννης Μεϊμάρογλου.

Στην εκδήλωση αναμένεται να πάρουν μέρος η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, εφ' όσον το επιτρέψουν οι προεκλογικές της υποχρεώσεις, οι πρώην Πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σημίτης και Βαγγέλης Βενιζέλος, βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ο Σπύρος Λυκούδης, βουλευτής και επικεφαλής των Μεταρρυθμιστών της Αριστεράς, η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Γιώργος Φλωρίδης, ο Παρασκευάς Αυγερινός και πολλά στελέχη του μεταρρυθμιστικού και εκσυγχρονιστικού χώρου.

Στην ουσία, όπως λέει ο Γιάννης Μεϊμάρογλου, πρόκειται για μια συζήτηση που δεν έγινε δυστυχώς κατά την προεκλογική περίοδο όπου επεκράτησαν τα ζητήματα της εσωτερικής πολιτικής ατζέντας, τη στιγμή που το όραμα της Ενωμένης Ευρώπης έχει θολώσει από την άνοδο των ακραίων αντιευρωπαϊκών φωνών.

N