E. Κουντουρά: Δέχτηκα σεξιστικές επιθέσεις επειδή εργάστηκα για την επιτυχία της κυβέρνησης

E. Κουντουρά: Δέχτηκα σεξιστικές επιθέσεις επειδή εργάστηκα για την επιτυχία της κυβέρνησης

Σε σεξιστικές επιθέσεις επειδή εργάστηκε για την επιτυχία της κυβέρνησης απέδωσε η πρώην Υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, τα πυρά που έχει δεχτεί, ξεχνώντας την αναδίπλωση για τη συμφωνία των Πρεσπών, αλλά και την τροπολογία – ρουσφέτι για την ίδια και τον Σπ. Δανέλλη.

«Θλίβομαι και για τις σεξιστικές επιθέσεις που έχω δεχτεί στο παρελθόν απλά μόνο επειδή είμαι γυναίκα και εργάστηκα για την επιτυχία αυτής της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα», τόνισε χαρακτηριστικά. Προσέθεσε, δε, ότι «ουδέποτε το Υπουργείο Τουρισμού είχε δώσει χρήματα σε εταιρείες δημοσκοπήσεων για να μπορέσουμε να κάνουμε έρευνες όπως ειπώθηκε προκειμένου αν θέλετε να έχουμε την εύνοια των δημοσκόπων».

Σύμφωνα με την ίδια στην πολιτική της διαδρομή έχει πορευτεί  «με σοβαρότητα, υπευθυνότητα για το καλό της πατρίδας μας πάνω από κάθε κομματικό όφελος πάνω από κάθε πολιτικό ή προσωπικό κόστος». «Με μοναδικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον δίνω την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνησή μας που έβγαλε την Ελλάδα από την κρίση και έβαλε τις βάσεις σε μία νέα αναπτυξιακή πορεία για όλους τους Έλληνες για τους νέους τις νέες και τις επόμενες γενιές», προσέθεσε χαρακτηριστικά.

Αλέξανδρος Διαμάντης