Δ.Τσιόδρας: Εκλογές, αν οι ΑΝΕΛ αποχωρήσουν από την κυβέρνηση

Δ.Τσιόδρας: Εκλογές, αν οι ΑΝΕΛ αποχωρήσουν από την κυβέρνηση

Δεν μπορεί να υπάρξει κυβέρνηση μειοψηφίας δηλώνει σε ανάρτησή του στο twitter ο ευπρόσωπος του Ποταμιού, ο οποίος ξεκαθαρίζει ότι σε περίπτωση αποχώρησης των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση η χώρα θα πρέπει να πάει σε εκλογές.

Συγκεκριμένα, στο twitter ανέφερε τα εξής:  «Να υπενθυμίσω τη θέση του Ποταμιού ότι αν οι ΑΝΕΛ αποχωρήσουν από την κυβερνητική πλειοψηφία, η χώρα πρέπει να πάει σε εκλογές. Κυβέρνηση μειοψηφίας δεν μπορεί να υπάρξει.» 

Ο εκπρόσωπος του Ποταμιού έχει σχολιάσει πρόσφατα τις διαφωνίες ανάμεσα στους δυο κυβερνητικούς εταίρους που έχουν αναδειχθεί το τελευταίο διάστημα και στις ανεπιτυχείς προσπάθειες εξομάλυνσείς τους, σημειώνοντας πως «αν διαφωνούν τόσο πολύ Τσίπρας-Καμμένος, ας αφήσουν τις καρέκλες».

Είχε αναφερθεί και στην τότε «μυστική συνάντηση», όπως είχε χαρακτηρίσει τη συνάντηση, μεταξύ των δυο κυβερνητικών εταίρων, αλλά και στις εν συνεχεία δηλώσεις του πρωθυπουργού ο οποίος «κάλεσε ενώπιον των υπουργών τον κ. Καμμένο να μη ρίξει την κυβέρνηση» και διερωτήθηκε «Τι συνέβη; Αυτή τη φορά δεν τα βρήκαν;»

Όπως υπογραμμίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού, «αυτό το γαϊτανάκι, με δηλώσεις, αντιδηλώσεις και ψευτοκαυγάδες, που είναι σε βάρος της χώρας πρέπει να τελειώνει».

«Οι πολίτες έχουν πιο σοβαρά προβλήματα, από το να ασχολούνται διαρκώς με τις παραστάσεις τους» σύμφωνα με τον κ. Τσιόδρα και κατέληξε τονίζοντας ότι «αν διαφωνούν τόσο πολύ, ας αφήσουν τις καρέκλες. Αλλά είναι το τελευταίο που θα κάνουν».