Δημοσκόπηση Marc: Προβάδισμα 11 μονάδων του Ν. Ταχιάου από Κ. Νοτοπούλου

Δημοσκόπηση Marc: Προβάδισμα 11 μονάδων του Ν. Ταχιάου από Κ. Νοτοπούλου

Στις 11 μονάδες ανέρχεται το προβάδισμα του υποψήφιου της ΝΔ για το δημαρχιακό θώκο της Θεσσαλονίκης, έναντι της υποψηφίας του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ η διαφορά σχεδόν διπλασιάζεται στο δεύτερο γύρο φτάνοντας το 24,7%, αναφέρει δημοσκόπηση της Marc που δημοσιεύει το «Πρώτο Θέμα».

Όπως φαίνεται στη Δημοσκόπηση, που διενεργήθηκε το διάστημα 1 έως 7 Φεβρουαρίου σε δείγμα 800 νοικοκυριών, ο επίσημος υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας στον δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της χώρας, έχει 11% διαφορά από τη νεαρή υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης στον α΄ γύρο των δημοτικών εκλογών. Εφόσον, δε, η Κατερίνα Νοτοπούλου είναι εκείνη με την οποία θα έρθει αντιμέτωπος ο Νίκος Ταχιάος στον β΄ γύρο, τότε η διαφορά φτάνει το 24,7%.

Στη δεύτερη θέση με ποσοστό 11% κατατάσσεται η υποστηριζόμενη από τον ΣΥΡΙΖΑ υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης Κατερίνα Νοτοπούλου και έπεται ο υποστηριζόμενος από το Κίνημα Αλλαγής πρώην υφυπουργός Σπύρος Βούγιας με 8,8% πολύ κοντά με 8,1% είναι ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Ορφανός.

Μικρότερα ποσοστά έχουν ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Σωτήρης Ζαριανόπουλος με 2,7%, ο Πέτρος Λεκκάκης με 2,3%, ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Χάρης Αηδονόπουλος με 2,1% και ο πρώην αντιδήμαρχος Μάκης Κυριζίδης στο με 1,6%. Το ίδιο ποσοστό (1,6%) δίνει η δημοσκόπηση στον Οικολόγο Μιχάλη Τρεμόπουλο.

Διαβάστε τη δημοσκόπηση στο Πρώτο Θέμα που κυκλοφορεί