Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018, 17:32

-A +A

Δημόσια αποδοκιμασία Καμμένου ζητά ο Ν. Κοτζιάς από τον Αλ. Τσίπρα

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018, 17:32
Δημόσια αποδοκιμασία Καμμένου ζητά ο Ν. Κοτζιάς από τον Αλ. Τσίπρα
-A +A

Να αποδοκιμάσει δημόσια τον Π. Καμμένο για τη δήλωσή του «περί πιθανής ύπαρξης μυστικής συμφωνίας» για το Σκοπιανό καλεί ο Νίκος Κοτζιάς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Κίνηση Ιδεών και Δράσης ΠΡΑΤΤΩ, της οποίας ηγείται ο Νίκος Κοτζιάς, η δήλωση του εταίρου της κυβέρνησης υιοθετεί, ως προς τη συμφωνία των Πρεσπών, «πλήρως τα ακροδεξιά μυθεύματα για μυστική διπλωματία της ελληνικής Κυβέρνησης»

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΠΡΑΤΤΩ αναφέρει:

«Καλούμε τον Υπουργό Εξωτερικών και πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, να αποδοκιμάσει, άμεσα και δημόσια, τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ για τη συκοφαντική δήλωση του, χθες, στη Βουλή των Ελλήνων, περί "πιθανής ύπαρξης μυστικής συμφωνίας Κοτζιά-Ζαεφ".

Η δήλωση του εταίρου της Κυβέρνησης, υιοθετεί ως προς τη συμφωνία των Πρεσπών, πλήρως τα ακροδεξιά μυθεύματα για «Μυστική Διπλωματία της ελληνικής Κυβέρνησης», καθώς και την απαράδεκτη ύβρι της αξιωματικής Αντιπολίτευσης περί "συναλλαγών".

Το ΠΡΑΤΤΩ, για άλλη μια φορά, δηλώνει, ότι θα εναντιωθεί με όλες του τις δυνάμεις στον ευτελισμό της δημόσιας ζωής που υιοθετεί τμήμα του πολιτικού προσωπικού της χώρας».

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα