Δημοκρατική Συμπαράταξη: Ασύλληπτοι οι δράστες για έκτη μέρα

Δημοκρατική Συμπαράταξη: Ασύλληπτοι οι δράστες για έκτη μέρα

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, υπεύθυνος του Τομέα Δικαιοσύνης, Μεταναστευτικής Πολιτικής και Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

"Για τρίτη μέρα συνεχίζονται οι δηλώσεις του πρώην Υπουργού Αναπληρωτή κ. Πανούση, οι οποίες εκθέτουν σοβαρά την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό. Συνομιλίες πρώην συνεργάτη του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Παρασκευόπουλου με έγκλειστους τρομοκράτες έρχονται στο φως της δημοσιότητας ενώ ο Υπουργός θεωρεί αυτήν την πρακτική «θεμιτή».

Ταυτόχρονα για έκτη συνεχή μέρα παραμένουν ασύλληπτοι οι δράστες της άνανδρης και φασιστικής επίθεσης εναντίον του Βουλευτή κ. Κουμουτσάκου και ο αρμόδιος Υπουργός αρκείται σε αμήχανες διαβεβαιώσεις για τη συνέχεια των ερευνών.

Στη χώρα υπάρχει πλέον σοβαρό πρόβλημα δημόσιας ασφάλειας και λειτουργίας ευαίσθητων υπηρεσιών του κράτους. Ο Πρωθυπουργός οφείλει άμεσα να ενημερώσει τη Βουλή για πράξεις και παραλείψεις του Υπουργού του στα υπό εξέταση θέματα καθώς και για την καταγγελθείσα από τον κ. Πανούση εμπλοκή βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με άτομα του χώρου της τρομοκρατίας". 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ