Διάσκεψη Προέδρων: Η Ολομέλεια θα διατάξει την αποβολή της Χ.Α. από τη συζήτηση επί του νομοσχεδίου

Διάσκεψη Προέδρων: Η Ολομέλεια θα διατάξει την αποβολή της Χ.Α. από τη συζήτηση επί του νομοσχεδίου

Η Ολομέλεια αναμένεται να λάβει την τελική απόφαση για την… έξοδο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής από την αυριανή και τη μεθαυριανή συζήτηση επί του νομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα. Αυτό αποφάσισε η Διάσκεψη των Προέδρων, με τους περισσότερους πάντως που έλαβαν τον λόγο να κατακεραυνώνουν το κόμμα του Ν. Μιχαλολιάκου, δείχνοντας τις προθέσεις τους, σχετικά  με την αυριανή ψηφοφορία.

Όπως, λοιπόν, όλα δείχνουν ούτε την Τετάρτη και την Πέμπτη θα βρίσκονται στην Ολομέλεια οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής (με άλλα λόγια θα αποβληθούν), ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες θα μπορούν να ψηφίσουν κανονικά στην ονομαστική ψηφοφορία επί του νομοσχεδίου.

Να σημειωθεί ότι εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής βρέθηκε στη Διάσκεψη των Προέδρων επιρρίπτοντας τις ευθύνες του χειρισμού της υπόθεσης στον Νίκο Βούτση, ενώ επανέλαβε ότι στοχοποιούνται από τα κόμματα του Συνταγματικού τόξου. Υπενθυμίζεται ότι παραμένει η ποινή στέρησης του 50% του μισθού του Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος χθες έσπρωξε εντός της αίθουσας τον βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νίκο Δένδια.

 

Φωτογραφία: SOOC