Διαρροές-φωτιά του περιβάλλοντος Καμμένου

Διαρροές-φωτιά του περιβάλλοντος Καμμένου

Διαρροές-φωτιά από το περιβάλλον του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου, λίγες ώρες μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Α. Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Από το περιβάλλον του υπουργού διαρρέεται σε δημοσιογραφικούς κύκλους η δυσαρέσκειά του για το αποτέλεσμα της συνάντησης με τον Α. Τσίπρα, για το θέμα που ανέκυψε με τις δηλώσεις Μουζάλα.

Ενδεικτικά, όπως αναφέρει στον λογαριασμό του στο twitter ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος, ο κ. Καμμένος φέρεται να ακύρωσε το ταξίδι του στις ΗΠΑ και ότι συνεργάτες του υπουργού μαζεύουν πράγματα από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες διαρροές, ο κ. Καμμένος φέρεται όχι μόνο να είναι ακόμα οργισμένος με το θέμα Μουζάλα, αλλά και να θέτει τελεσίγραφο μέχρι αύριο στις 9 π.μ. προκειμένου να υποβληθεί -και να γίνει δεκτή- η παραίτηση του κ. Μουζάλα, διαφορετικά προειδοποιεί για… Κούγκι!

Με τις διαρροές αυτές, το περιβάλλον του κ. Καμμένου δημιουργεί ξεκάθαρα κλίμα ανασφάλειας, και παραμένει άγνωστο αν αποσκοπούν στην άσκηση πίεσης ή αν πρόκειται για κάτι περισσότερο.

 Στο μεταξύ, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, υπό την προεδρία του Πάνου Καμμένου συνεδριάζει αύριο το πρωί στις 9.00 η ΚΟ των ΑΝΕΛ στα γραφεία του κόμματος στην Βουλή.

 

Διαβάστε ακομα:

- Ο Π. Καμμένος επιμένει: Ο Γ. Μουζάλας οφείλει να παραιτηθεί