Δεν κατεβαίνει τελικά υποψήφια για τον Δήμο Αμαρουσίου η Μ. Πατούλη

Δεν κατεβαίνει τελικά υποψήφια για τον Δήμο Αμαρουσίου η Μ. Πατούλη

Απέσυρε την υποψηφιότητά της για τον δήμο Αμαρουσίου στις προσεχείς εκλογές η Μαρίνα Σταυράκη - Πατούλη, τονίζοντας ότι προτίθεται να συμβάλει «ενωτικά στο να διασφαλιστεί η συνέχεια στο σπουδαίο έργο που έχει επιτελέσει ο Γιώργος Πατούλης στο Μαρούσι».

Με μια λιτή ανακοίνωσή της, η σύζυγος του Γιώργου Πατούλη, δημάρχου Αμαρουσίου και υποψηφίου περιφερειάρχη Αττικής, έγραψε χαρακτηριστικά: «Σε όλη μου τη διαδρομή είχα τρεις βασικές προτεραιότητες: Το καλό της πόλης μας, τη στήριξη της οικογένειάς μου και την ενότητα της παράταξης από την οποία προέρχομαι. Με τα κριτήρια αυτά, δηλώνω ότι δεν θα είμαι υποψήφια Δήμαρχος Αμαρουσίου και προτίθεμαι να συμβάλω ενωτικά στο να διασφαλιστεί η συνέχεια στο σπουδαίο έργο που έχει επιτελέσει ο Γιώργος Πατούλης στο Μαρούσι. Σε αυτή την κρίσιμη πολιτική συγκυρία, ελπίζω να δείξουν όλοι την ίδια ενωτική διάθεση».

Σημειώνεται ότι η κα Μαρίνα Πατούλη δεν είχε τη στήριξη του συζύγου της, Γιώργου Πατούλη. Μάλιστα σε ανάρτησή του στο facebook, ο κ. Πατούλης είχε εκφράσει τη στήριξη του στην υποψηφιότητα του Θεόδωρου Αμπατζόγλου για τον δήμο Αμαρουσίου.