Δεν είναι λόγος αποπομπής ενας ατυχής επικοινωνιακός χειρισμός
Αρ. Πελώνη

Δεν είναι λόγος αποπομπής ενας ατυχής επικοινωνιακός χειρισμός

«Ένας ατυχής επικοινωνιακός χειρισμός δεν συνιστά λόγο αποπομπής», σχολίασε η Αρ. Πελώνη αναφορικά με το αν η κυβέρνηση συμμερίζεται την άποψή Μενδώνη ότι εξαπατήθηκε από τον Δ. Λιγνάδη και αν απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού.

«Η κυβέρνηση στηρίζει την κυρία Μενδώνη, είναι μια καλή υπουργός, με σημαντικό έργο στο Υπουργείο Πολιτισμού» τόνισε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος.

Αναφερόμενη στη δήλωση της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη, ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος, η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπός είπε ότι «ήταν μια ατυχής έκφραση. Αυτό το κρίνει η δικαιοσύνη».

Παράλληλα, υπενθύμισε ότι ο κ. Λιγνάδης υπέβαλε την παραίτησή του στις 6 Φεβρουαρίου και αυτή έγινε αμέσως δεκτή.

«Η έκρηξη του #metoo στη χώρα μας έγινε μετά τη δημόσια καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου σε ημερίδα με τον τίτλο ‘Σπάσε τη σιωπή' που διοργάνωσε το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού», τόνισε η κα Πελώνη. 

«Μια γενναία πράξη για την οποία τη συνεχάρη ο πρωθυπουργός ενθαρρύνοντας τα θύματα κακοποίησης να μιλήσουν δημόσια, να καταγγείλουν περιστατικά καταχρηστικής βίας και κακοποίησης και να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη», συμπλήρωσε.