ΔΑΠ ΝΔΦΚ: «Απέναντι στις καταλήψεις μαζί με τους φοιτητές»

Παρασκευή 01 Νοεμβρίου 2019, 18:36
-A +A
ΔΑΠ ΝΔΦΚ: «Απέναντι στις καταλήψεις μαζί με τους φοιτητές»

Για απόπειρα δημιουργίας χαοτικών καταστάσεων στα ελληνικά πανεπιστήμια, μέσω κυρίως της τακτικής των καταλήψεων, κάνει λόγο η ΔΑΠ - ΝΔΦΚ σε ανακοίνωσή της, καταγγέλλοντας παράλληλα κάποιες ακραίες μειοψηφίες για προσπάθειες παρεμπόδισης του μεταρρυθμίσεων που προωθούνται στον χώρο της Παιδείας.

Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση της ΔΑΠ - ΝΔΦΚ: 

Εδώ και μέρες ακραίες μειοψηφίες που εκπροσωπούν τις πιο αναχρονιστικές αντιλήψεις της χώρας προσπαθούν να δημιουργήσουν χάος στα ελληνικά πανεπιστήμια μέσα από καταλήψεις. Μοναδικός τους στόχος έχει αποδειχτεί ότι είναι η αποσταθεροποίηση της ομαλής λειτουργίας των σχολών μας και η παρεμπόδιση των μεταρρυθμίσεων που επιχειρούνται στο χώρο της Παιδείας.

Όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και τώρα η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ αποτελεί τη φωνή της λογικής, της ελευθερίας και της προόδου στα Πανεπιστήμια, τη φωνή όλων των φοιτητών. Και οι φοιτητές, μαζί με την κοινωνία των πολιτών, απαιτούν σχολές ανοιχτές για την ακαδημαϊκή κοινότητα, ανοιχτές στην κοινωνία, ανοιχτές στη νέα εποχή.

Θα είμαστε παρόντες σε όλες τις διαδικασίες με στόχο να εγγυηθούμε ότι οι σχολές μας θα μείνουν ανοιχτές και η ακαδημαϊκή λειτουργία θα συνεχιστεί ομαλά. Και θα το πετύχουμε, έχοντας δίπλα μας όλους τους φοιτητές.

-A +A

Δημοφιλέστερα Άρθρα