Δ. Τζανακόπουλος: Υψηλοί τόνοι και προαναγγελία μηνύσεων κατά Μαρινάκη και Κουρτάκη

Δ. Τζανακόπουλος: Υψηλοί τόνοι και προαναγγελία μηνύσεων κατά Μαρινάκη και Κουρτάκη

Ανέβασε τους τόνους ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Δημήτρης Τζανακόπουλος κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων προαναγγέλλοντας πως η κυβέρνηση θα καταθέσει μηνύσεις και αγωγές κατά των κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και κ. Γιάννη Κουρτάκη.

Ο κ. Τζανακόπουλος αναφέρθηκε στα πρωτοσέλιδα του Βήματος της Κυριακής και των Παραπολιτικών λέγοντας ότι είναι συκοφαντικά και δεν θα μείνουν αναπάντητα.

Και σήμερα, όπως και χτες ο κ. Τζανακόπουλος αναφέρθηκε στην τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Μαρινάκη ενώ ξεκαθάρισε ότι για όλες τις ανακοινώσεις από το Μέγαρο Μαξίμου την ευθύνη την έχει ο Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας.

Ερωτώμενος ο κ. Τζανακόπουλος για δημοσιεύματα που κάνουν λόγο ότι ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης έχει offshore εταιρεία, δήλωσε ότι ο κ. Γεωργιάδης συνηθίζει να έχει οριακές συμπεριφορές και πως οι καταγγελίες αυτές πρέπει να ελεγχθούν από τη Δικαιοσύνη.

Γ. Κουρτάκης: Θα προσφύγω στην Ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη

Άμεση ήταν η απάντηση του κ. Γιάννη Κουρτάκη ο οποίος με ανάρτησή του στο twitter προανήγγειλε με τη σειρά του πως θα προσφύγει στη δικαιοσύνη για όσα «εκστόμισε εναντίον του ο κ. Τζανακόπουλος ενώ τόνισε ότι δεν τον τρομοκρατούν οι τραμπούκοι της Αριστεράς.