Δ. Τζανακόπουλος: Η Μ. Λοΐζου θα δώσει απαντήσεις, στοχοποιείται ο ΣΥΡΙΖΑ

Δ. Τζανακόπουλος: Η Μ. Λοΐζου θα δώσει απαντήσεις, στοχοποιείται ο ΣΥΡΙΖΑ

Κάλυψη στην Μυρσίνη Λοΐζου, εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως θα δώσει απαντήσεις, όσον αφορά την αποκάλυψη του «Φιλελεύθερου» ότι εισέπραττε τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της, έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, τονίζοντας παράλληλα πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ανεχθεί «στοχοποίηση».

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, o κ. Τζανακόπουλος ανέφερε πως δεν ξέρει λεπτομέρειες για την υπόθεση, αλλά εμφανίστηκε σίγουρος πως η κ. Λοΐζου «θα κάνει τα σχόλια που πρέπει».

Απαντώντας εάν η κ. Λοΐζου θα πρέπει να αποχωρήσει από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις Ευρωεκλογές, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε: «Δεν θα μπω σε σεναριολογία, τι θα γίνει αν... Είμαι βέβαιος ότι η κ. Λοΐζου δεν παίρνει τα χρήματα αυτά».

Τέλος, πρόσθεσε πως η κ. Λοΐζου είναι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ και «δεν θα ανεχθούμε την στοχοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ».

Σημειώνεται πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Φιλελεύθερου», η Μυρσίνη Λοΐζου επί σειρά ετών εισέπραττε χωρίς να δικαιούται τη σύνταξη της μητέρας της Μάρως, η οποία και πέθανε τον Αύγουστο του 2007 σε ηλικία 67 ετών, χτυπημένη από τον καρκίνο. Πηγές ανέφεραν στην εφημερίδα ότι υπάρχει ήδη καταδικαστική απόφαση εις βάρος της κας Λοΐζου για παράνομη είσπραξη της σύνταξης.

Η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, πάντως, έχει ραντεβού με τη δικαιοσύνη λίγες μέρες πριν από τις ευρωκάλπες, καθώς στις 14 Μαΐου έχει προσδιοριστεί νέα δίκη της, για χρέη προς το Δημόσιο κατ'' εξακολούθηση.