Δ. Τσιόδρας: Αντί για μηνύσεις εναντίον δημοσιογράφων, η κυβέρνηση να δώσει απαντήσεις

Δ. Τσιόδρας: Αντί για μηνύσεις εναντίον δημοσιογράφων, η κυβέρνηση να δώσει απαντήσεις

Πραγματική ντροπή χαρακτηρίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού, Δημήτρης Τσιόδρας, τις εικόνες ανθρώπων, να περιμένουν επί ώρες όρθιοι πίσω από τα κάγκελα της Μόριας για ένα πιάτο ρύζι και λίγο νερό, όπως αποκαλύπτεται στο video που δημοσίευσε το Liberal. 

Ο κ. Τσιόδρας καλεί την κυβέρνηση αντί για τις μηνύσεις εναντίον δημοσιογράφων να δώσει απαντήσεις για το που πήγε το 1,6 δισ. που δόθηκε από την Ε.Ε. και για τις άθλιες συνθήκες στη Μόρια.

Αναλυτικά, αναφέρει: 

Oι εικόνες ανθρώπων, να περιμένουν επί ώρες όρθιοι πίσω από τα κάγκελα για ένα πιάτο ρύζι και λίγο νερό, όπως αποκαλύπτεται στο video που δημοσίευσε το Liberal, αποτελούν πραγματική ντροπή. Ο ανθρωπισμός εξαντλείται στις βαρύγδουπες δηλώσεις των κυβερνητικών στελεχών και επιβεβαιώνεται ότι η Μόρια είναι ο χειρότερος καταυλισμός προσφύγων στον κόσμο.

Περιμένουμε, αντί για τις μηνύσεις εναντίον δημοσιογράφων που αποκαλύπτουν εκείνα που οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ προσπαθούν να κρύψουν, τις απαντήσεις από τους αρμόδιους υπουργούς για το που πήγε το 1,6 δισ. που δόθηκε από την Ε.Ε. και για τις άθλιες συνθήκες στη Μόρια.