Δ. Σταμάτης: Πιστεύω πιο πολύ τον Ερντογάν από τον Τσίπρα - Διαμαρτυρία του ΣΥΡΙΖΑ (Βίντεο)

Δ. Σταμάτης: Πιστεύω πιο πολύ τον Ερντογάν από τον Τσίπρα - Διαμαρτυρία του ΣΥΡΙΖΑ (Βίντεο)

Ξεσηκώθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ για την αναφορά του βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Σταμάτη σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή ότι πιστεύει περισσότερο τον Ερντογάν από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, σε αυτά που λέει. 

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, έκανε λόγο για επικίνδυνη συμπεριφορά στα εθνικά θέματα ζητώντας από τον πρόεδρο του κόμματος να καταδικάσει τις δηλώσεις του.

Μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΙ Ο βουλευτής της ΝΔ ανέφερε ότι πιστεύει περισσότερο τον Ερντογάν παρά τον Αλ.. Τσίπρα όσον αφορά το περιεχόμενο του διαλόγου που είχαν οι δύο άνδρες για τους 8 Τούρκους Αξιωματικούς.

Σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου αναφέρει: «Η σημερινή δήλωση του βουλευτή της ΝΔ Δ. Σταμάτη στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι ξεπερνά κάθε όριο τυχοδιωκτικής και επικίνδυνης συμπεριφοράς στα εθνικά θέματα.

Συγκεκριμένα ο Δ. Σταμάτης έφτασε να πει ότι πιστεύει περισσότερο τον Ερντογάν από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Είναι προφανές ότι η Ν.Δ. διολισθαίνει σε επικίνδυνες και ακραίες θέσεις, αρνούμενη κάθε συνεννόηση και ομοψυχία στα εθνικά θέματα. Η συγκεκριμένη δήλωση όμως  δεν μπορεί να γίνεται από μέλος του ελληνικού Κοινοβουλίου.  Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να αντιληφθεί την κρισιμότητα των στιγμών και να καταδικάσει τις συγκεκριμένες δηλώσεις».