Δ. Παπαγγελόπουλος: «Έχω τη στήριξη του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ»

Δ. Παπαγγελόπουλος: «Έχω τη στήριξη του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ»

Τη στήριξη του Αλέξη Τσίπρα και των πρώην υπουργών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πως έχει ο Δ. Παπαγγελόπουλος, ενώ ανέφερε πως τέσσερις εισαγγελείς «λένε ψέματα και αποδεικνύεται από τις καταθέσεις τους»  

Μιλώντας στο MEGA, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης ανέφερε χαρακτηριστικά πως έχει «τη στήριξη του μεγαλύτερου μέρους του ελληνικού λαού. Έχω τη στήριξη των παλιών συναδέλφων μου. Και έχω τη στήριξη του Αλέξη Τσίπρα και των πρώην υπουργών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ».

Στη συνέχεια υποστήριξε πως «τέσσερις εισαγγελείς λένε ψέματα και αποδεικνύεται από τις καταθέσεις τους. Και οι τέσσερις είναι πικραμένοι, κάτι θέλανε και δεν το πήρανε. Αν έκανα παρεμβάσεις δε θα τους το 'δίνα»; 

Ο κ. Παπαγγελόπουλος τόνισε πως τον στοχοποιούν για προσωπικούς λογούς, «λένε ψέματα από εκδίκηση και για να συγκαλύψουν τις ευθύνες τους».

«Αν ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ρίξει μια ματιά στις καταθέσεις των τεσσάρων στην προανακριτική και πρέπει την άλλη μέρα να κινηθεί πειθαρχική και ποινική διαδικασία σε βάρος τους» πρόσθεσε, ενώ όσον αφορά τον «Ρασπούτιν» είπε ότι «βρίσκεται στη φαντασία της Ράικου η οποία προσπάθησε κάτι να βρει μετά από 2-3 χρόνια που είχε φύγει».