Δ. Κρεμαστινός: Ποτέ δεν δήλωσα ότι θα ψηφίσω τη Συμφωνία των Πρεσπών

Δ. Κρεμαστινός: Ποτέ δεν δήλωσα ότι θα ψηφίσω τη Συμφωνία των Πρεσπών

«Θεωρώ το λιγότερο "περίεργο" το γεγονός ότι χωρίς ποτέ να έχω δηλώσει σε κανέναν απολύτως τι θα πράξω γέμισαν ξαφνικά τα sites και γενικά τα ΜΜΕ με τη δήθεν πληροφορία ότι πρόκειται να υπερψηφίσω την Συμφωνία των Πρεσπών» επισημαίνει σε γραπτή δήλωση του ο Δημήτρης Κρεμαστινός.

Συγκεκριμένα ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ ερωτηθείς από κοινοβουλευτικούς συντάκτες σχετικά με τις φήμες περί ψήφισης εκ μέρους του της Συμφωνίας των Πρεσπών, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Θεωρώ το λιγότερο "περίεργο" το γεγονός ότι χωρίς ποτέ να έχω δηλώσει σε κανέναν απολύτως τι θα πράξω γέμισαν ξαφνικά τα sites και γενικά τα ΜΜΕ με τη δήθεν πληροφορία ότι πρόκειται να υπερψηφίσω την Συμφωνία των Πρεσπών. Επιπλέον, αν και βρισκόμουν όλη την ημέρα στη Βουλή, ενώ συνέβαιναν όλα αυτά κανείς δεν με ρώτησε εάν επιβεβαιώνω ή όχι αυτήν την δήθεν είδηση που κανείς δε ήξερε από που προερχόταν. Αντίθετα, συνέχισαν να την αναπαράγουν «στα τυφλά» στηριζόμενοι σε πληροφορίες τρίτων που ήταν και οι κύριοι παραγωγοί και αναπαραγωγοί της “είδησης” και τους οποίους, φυσικά, δεν γνωρίζω.»

Στο μεταξύ σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο Πρώτο Θέμα, ο Δ. Κρεμαστινός υποστήριξε ότι δεν κατάλαβε πως βρέθηκε στο κέντρο του κυκλώνα όταν δεν έχει κάνει ποτέ δήλωση ούτε σε δημοσιογράφο, ούτε σε πολιτικό ότι προτίθεται να ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών.