Δ. Καμμένος: Οι ΑΝΕΛ έχουν διαλυθεί, απλώς προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο

Παρασκευή 06 Ιουλίου 2018, 10:08
-A +A
Δ. Καμμένος: Οι ΑΝΕΛ έχουν διαλυθεί, απλώς προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο

«Οι ΑΝΕΛ έπρεπε εξ αρχής να φύγουν (από την κυβέρνηση) για να σώσουν τη Μακεδονία και να αναλάβει την ευθύνη ο Τσίπρας… Τώρα είναι αργά. Τους έχω πει νονούς, μετά τα βαφτίσια τελείωσε το κλάμα… Το δωσες το όνομα, τώρα μην κλαίμε», δήλωσε ο Δημήτρης Καμμένος

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο ανεξάρτητος βουλευτής διερωτήθηκε αν ο Πάνος Καμμένος θα ρίξει την κυβέρνηση μετά το τηλεφώνημα του αμερικανού αντιπρόεδρου Πενς.

«Θα μπορούσε να πει ο Πάνος μετά το τηλεφώνημα του Πενς να πει "συγγνώμη εγώ έχω άλλη άποψη και θα ρίξω την κυβέρνηση;’"» ανέφερε χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με τον Δ. Καμμένο, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας δεν εννοεί ό,τι λέει. «Προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο» επισήμανε.

Δεν μπορείς να λες τώρα «δημοψήφισμα ή εκλογές» αν έρθει η συμφωνία στη Βουλή, είπε και τόνισε ότι «πρέπει να είσαι ξεκάθαρος. Δεν τα εννοεί ο Π. Καμμένος ότι θα ρίξει την κυβέρνηση».

«Το κόμμα έχει διαλυθεί, δεν υπάρχει, απλώς προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο, πουλήθηκε το Σκοπιανό» πρόσθεσε ο Δημήτρης Καμμένος.

«Οι πιο πολλοί υπουργοί των ΑΝΕΛ τείνουν προς τον ΣΥΡΙΖΑ… Στους ΑΝΕΛ έχουν γίνει όλοι Συριζαίοι δεν μπορούν να διαφωνήσουν. Πρόκειται για το σύνδρομο της πολιτικής Στοκχόλμης» σημείωσε.

Για τον Ζόραν Ζάεφ είπε ότι θα λάβει 30 δισ. ευρώ, τρία ΑΕΠ, σα να πάρει η Ελλάδα 1 τρισ. ευρώ σε έργα και επενδύσεις αναλογικά. «Έχουν κάθε κίνητρο να κρατήσουν τη χώρα τους και να πάρουν τα χρήματα και να μπουν στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ» εκτίμησε.

«Αν είχα πει εγώ ότι οι υπογραφές Τσίπρα και Κοτζιά στη συμφωνία είναι ανίσχυρες θα είχα φύγει την άλλη μέρα. Βιαίως κιόλας» ανέφερε δε, για τις δηλώσεις του κ. Μαυραγάνη.

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Δευτέρα 14/10/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα