Δ. Καμμένος: Ο Π. Καμμένος κερδίζει χρόνο, δεν πρόκειται να εμποδίσει την συμφωνία με την πΓΔΜ

Τετάρτη 04 Ιουλίου 2018, 15:41
-A +A
Δ. Καμμένος: Ο Π. Καμμένος κερδίζει χρόνο, δεν πρόκειται να εμποδίσει την συμφωνία με την πΓΔΜ

«Ο Πάνος Καμμένος τα λέει εκ του ασφαλούς. Κερδίζει χρόνο. Δεν πρόκειται να εμποδίσει την κύρωση της συμφωνίας για το σκοπιανό. Εφόσον το Μέγαρο Μαξίμου θέλει τη συμφωνία, αυτό δεν μπορεί να αποτραπεί γιατί θα έχουμε διπλωματικό πραξικόπημα», δήλωσε ο Δημήτρης Καμμένος μιλώντας στον ρ/σ 24/7.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής χαρακτήρισε επικίνδυνη την στάση του προέδρου των ΑΝΕΛ να πάει στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ «για να άρει το βέτο του Καραμανλή και μετά να ρίξει την κυβέρνηση για να μην περάσει η συμφωνία. Αυτή την ευθύνη δεν θα την πάρει ο Πάνος Καμμένος», είπε.

«Ο διεθνής παράγοντας μας έχει ήδη στο στόχαστρο», συνέχισε ο Δ. Καμμένος, επισημαίνοντας ότι «είμαστε σε κίνδυνο με αυτά που λέει ο Π. Καμμένος. Θα πρέπει να μας πει ο κ. Τσίπρας αν θα κάνει τα πάντα για να κυρωθεί η συμφωνία. Δεν μπορούμε να κάνουμε τσαλιμάκια αν στα Σκόπια προχωρήσουν».

Ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ χαρακτήρισε "ανοησίες" τις καταγγελίες που έχουν διατυπωθεί εις βάρος του για χρηματισμό και διαβεβαίωσε ότι δεν καθοδηγείται από κανέναν. Όσο για το ενδεχόμενο να ενταχθεί στη ΝΔ, είπε ότι δεν υπάρχει καμιά τέτοια συζήτηση αυτή τη στιγμή.

Στην ίδια συνέντευξη ο Δ. Καμμένος προανήγγειλε την παραίτησή του από τη θέση του αντιπροέδρου της Βουλής λέγοντας ότι αύριο θα έσυναντηθεί με τον πρόεδρο της Βουλής Ν. Βούτση.

-A +A

Δημοφιλέστερα Άρθρα