Δ. Καμμένος: Παρασκηνιακές επαφές για ενιαίο δεξιό μέτωπο κατά του ΣΥΡΙΖΑ

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019, 10:28 - Τελευταία ενημέρωση: 10:35
-A +A
Δ. Καμμένος: Παρασκηνιακές επαφές για ενιαίο δεξιό μέτωπο κατά του ΣΥΡΙΖΑ

Για παρασκηνιακές επαφές με τον Πάνο Καμμένο για συνεργασία όλων των δυνάμεων του δεξιού χώρου πλην της Χρυσής Αυγής  έκανε λόγο μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο πρώην βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος.

Σημείωσε πως ήδη υπάρχει συνεργασία με τον Γιώργο Καρατζαφέρη, προσθέτοντας ότι οι πολίτες ζητούν να δουν συσπείρωση του δεξιού χώρου με την Νέα Δημοκρατία, απέναντι από τον Αλέξη Τσίπρα.

Ανέφερε ακόμη ότι γίνονται κινήσεις για να συγκροτηθεί Κοινοβουλευτική Ομάδα των ανεξάρτητων στην Βουλή, και ο ίδιος προτείνει για μία από τις θέσεις των Αντιπροέδρων του Κοινοβουλίου τον Πάνο Καμμένο, ώστε να αφαιρεί τον λόγο από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Όσον αφορά τον πρωθυπουργό, ο κ. Καμμένος δήλωσε πως πρόκειται για «κίλερ» που «δεν έχει τον άθεό του».

«Δεν γίνεται να παραδέχεται στην Βουλή ‘σου διέλυσα την ΚΟ για να μην με ρίξεις’, αυτό δεν είναι μέσα στους κανόνες της δημοκρατίας», ανέφερε ο κ. Καμμένος.

Υπενθυμίζεται, ότι χθες  η ορκωμοσία του υφυπουργού Εξωτερικών, Τέρενς Κουίκ στιγματίστηκε από ένα επεισόδιο ανάμεσα στον ίδιο και τον Δημήτρη Καμμένο καθώς βγαίνοντας από την Ολομέλεια ο κ. Κουίκ έπεσε πάνω στον πρώην βουλευτή των ΑΝΕΛ, ο οποίος και νωρίτερα στην Ολομέλεια τον είχε τρολάρει.

«Έγινες διάσημος (σχολιάζοντας τις αποδοκιμασίες του κατά την ορκωμοσία του στην Ολομέλεια)», του είπε ο κ. Κουίκ με τον Δ. Καμμένο να του ζητά να παραδώσει την έδρα. Ο διάλογος που ακολούθησε είναι ο εξής:

Φωτογραφία intime news

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Σάββατο 05/10/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα