Δ. Καβαδέλλας: Δεν με άφησαν να μπω στη ΔΕΘ επειδή ήθελα να καταγγείλω το ξεπούλημα της Μακεδονίας

Δ. Καβαδέλλας: Δεν με άφησαν να μπω στη ΔΕΘ επειδή ήθελα να καταγγείλω το ξεπούλημα της Μακεδονίας

Του Αλέξανδρου Διαμάντη

Κάθε φαντασία ξεπέρασαν οι (νέες) δικαιολογίες του βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων, Δημήτρη Καβαδέλλα, με αφορμή την προ ημερών επιστολή του προς τον Νίκο Βούτση, σύμφωνα με την οποία δεν του επέτρεψαν να εισέλθει στη ΔΕΘ δίχως να πληρώσει εισιτήριο.

Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων αντί να επιχειρήσει να αμβλύνει τις εντυπώσεις, κατάφερε να εκτεθεί ακόμα περισσότερο.

Συγκεκριμένα, παρά το γεγονός ότι η Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων συνεδρίαζε για άσχετο νομοσχέδιο και συγκεκριμένα για δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος στο Εθνικό Σύστημα Υγείας ο κ. Καβαδέλλας αισθάνθηκε την ανάγκη να προβεί σε νέες καταγγελίες.

Είπε, λοιπόν, ότι ο λόγος για τον οποίον του απαγορεύθηκε η δωρεάν είσοδος και οι υπεύθυνοι του έδειξαν την πύλη του ταμείου  ήταν πως ήθελε να καταγγείλει μέσα από τη ΔΕΘ το ξεπούλημα της Μακεδονίας. «Αυτό είναι το παρακράτος. Να παραιτηθεί ο πρόεδρος και ο διευθύνων. Και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων. 

Στο Μιλάνο όταν πήγα σε Έκθεση και είπα ότι είμαι βουλευτής ήθελαν να μου δώσουν και διερμηνέα και ξεναγό. Αυτό είναι το ήθος σας και ο λαϊκισμός σας.  Παραβίασε το Σύνταγμα η κυρία που δεν με άφησε να μπω», τόνισε, ενώ ζήτησε την παραίτηση του προέδρου και του διευθύνοντα συμβούλου της ΔΕΘ αλλά και της υπαλλήλου που δεν του επέτρεψε την είσοδο!

Φωτογραφία intime news