Δ. Βίτσας: Τώρα έχουμε και τους ενωμένους «χοιρινο-μεθύστακες»

Δ. Βίτσας: Τώρα έχουμε και τους ενωμένους «χοιρινο-μεθύστακες»

Συνέχεια στη δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Γιαννούλη έδωσε ο πρώην Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Βίτσας, ο οποίος έκανε λόγο για ενωμένους «χοιρινομεθύστακες», υπερασπιζόμενος τον κ. Γιαννούλη.

«Έχουμε λίγες δεκάδες αντιδρώντων σε διάφορες πόλεις, με μεγάλη ιστορία προσφυγιάς και αλληλεγγύης, που θα δυσκολέψουν το έργο σας ή που δυσκολεύουν το έργο σας. Τώρα, βέβαια, τελευταία έχουμε και τους ενωμένους «χοιρινο-μεθύστακες» στα Διαβατά και έτοιμα μέσα μαζικής ενημέρωσης πρόθυμα να τους προβάλουν», είπε στη Βουλή κατά τη διάρκεια επίκαιρης ερώτησης προς τον υφυπουργό Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή.

Ισχυρίστηκε ότι ο δημοκρατικός κόσμος θα τους απομονώσει, θα αντισταθεί και θα τους τιμωρήσει. «Όμως, και η Κυβέρνηση πρέπει να προχωρήσει τη σκέψη της και να πει την αλήθεια -και σας το λέω- για το έργο που μου είπατε ότι αναλαμβάνετε.Οι πρόσφυγες και οι μετανάστες δεν είναι οι εισβολείς, ούτε θέλουν να αλλοιώσουν τίποτα και πρέπει να το πει η Κυβέρνηση. Είναι οι κατατρεγμένοι αυτής της γης. Χρειάζονται προστασία και αλληλεγγύη και όσοι έχουν δικαίωμα διεθνούς προστασίας, να το πάρουν και όσοι δεν έχουν, να επιστραφούν με νόμιμο τρόπο», προσέθεσε χαρακτηριστικά.