Χρ. Σταϊκούρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ στέκεται με αμηχανία μπροστά στα προβλήματα

Χρ. Σταϊκούρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ στέκεται με αμηχανία μπροστά στα προβλήματα

Για «ανερμάτιστη διακυβέρνηση» κάνει λόγο η ΝΔ, καταγγέλοντας τον ΣΥΡΙΖΑ πως με την πολιτική που ακολουθεί βουλιάζει την οικονομία της χώρας. 

Σε δήλωσή του, ο συντονιστής Οικονομικών Υποθέσεων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Φθιώτιδας, Χρήστος Σταϊκούρας, κάνει λόγο για «τεράστιο κόστος στη χώρα από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» επισημαίνοντας πως «η συμπλήρωση ενός έτους διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ βρίσκει την Ελλάδα "παραπαίουσα"». 

Σύμφωνα με τον κ. Σταικούρα «στο οικονομικό πεδίο, η χώρα, αφού "περιπλανήθηκε" βυθιζόμενη, αναζητεί σημείο ισορροπίας, το οποίο θα είναι χαμηλότερο απ' αυτό που ήταν στο τέλος του 2014». Όπως τονίζει, στο τέλος του 2014 είχαν αρχίσει να καταγράφονται τα πρώτα μετρήσιμα, θετικά αποτελέσματα, «δυστυχώς όμως», αναφέρει χαρακτηριστικά, «οι ιδεοληψίες, οι παλινωδίες, η δήθεν διαπραγμάτευση και η αναποτελεσματικότητα της κυβέρνησης της Αριστεράς επέφεραν τεράστιο κόστος στη χώρα και στην οικονομία». 

«Σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά από μακροχρόνια πλειοδοσία σε λαϊκισμό, στέκεται με αμηχανία μπροστά στα προβλήματα» σημειώνει ο κ. Σταϊκούρας, ενώ εκφράζει την εκτίμηση πως «οι πολίτες, με τη Νέα Δημοκρατία, θα θέσουν τέρμα σ' αυτή την ανερμάτιστη διακυβέρνηση».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ