Χρ. Σταϊκούρας: Μάλλον οι μηχανισμοί των αγορών «φοβήθηκαν τα νταούλια» των «μαρξιστών»

Χρ. Σταϊκούρας: Μάλλον οι μηχανισμοί των αγορών «φοβήθηκαν τα νταούλια» των «μαρξιστών»

Βολές κατά του υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Τσακαλώτου εξαπέλυσε ο τομέαρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, μέσω twitter, μετά τις αναφορές του πρώτου προς το πρόσωπό του με αφορμή την αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από τη Moody''s.

Ο κ. Σταικούρας δεν αφήνει αναπάντητες τις αιχμές του κ. Τσακαλώτου και επισημαίνει ότι αποσιωπάται η υπερφορολόγηση της οικονομίας και της κοινωνίας, σημειώνοντας ότι τελικά «η αξιοπιστία δεν είναι το ισχυρότερο χαρτί του ΣΥΡΙΖΑ και του ίδιου»

Συγκεκριμένα, απαντώντας στην ανακοίνωση του υπουργού Οικονομικών, στην ανάρτησή του στο twitter τονίζει: «Ο κ.Τσακαλώτος άφησε τους «κύκλους» & έπιασε το Τwitter.Μάλλον οι μηχανισμοί των αγορών «φοβήθηκαν τα νταούλια» των «μαρξιστών».Επί της ουσίας της κριτικής για υπερφορολόγηση οικονομίας & κοινωνίας, «κιχ».Προφανώς,η αξιοπιστία δεν είναι το ισχυρότερο χαρτί του ΣΥΡΙΖΑ & του ίδιου». 

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο κ. Τσακαλώτος ανέφερε με ανάρτησή του στο twitter τα εξής: «Λίγες μόλις ώρες μετά την παρατήρηση του κ. Σταϊκούρα ότι όλες οι διεθνείς εκθέσεις επιβεβαιώνουν την κριτική της ΝΔ, η Moody''s αναβαθμίζει την ελληνική οικονομία κατά 2 βαθμίδες. Ίσως το timing να μην είναι το ισχυρότερο χαρτί είτε της ΝΔ είτε του ίδιου».