Χ. Θεοχάρης: Δεν θα ψηφίσω τη Συμφωνία των Πρεσπών

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018, 12:29
-A +A
Χ. Θεοχάρης: Δεν θα ψηφίσω τη Συμφωνία των Πρεσπών

Τη θέση του σχετικά με τη συμφωνία των Πρεσπών ξεκαθάρισε ο Χάρης Θεοχάρης δηλώνοντας στο ραδιόρωνο News24/7: «Δεν πρόκειται να ψηφίσω τη Συμφωνία, δεν αλλάζω θέση στο Σκοπιανό, αυτή τη θέση θα μεταφέρω και στη ΝΔ, στα όργανά της, και δημοκρατικά θα αποφασίσουμε τη στάση του κόμματος, η οποία μας δεσμεύει όλους».

Ο Χάρης Θεοχάρης που την Τρίτη προσχώρησε στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας σχολίασε μεταξύ άλλων και την ανακοίνωση του Ποταμιού, η οποία όχι μόνο επέκρινε την μετακίνησή του στη ΝΔ, αλλά τον κατηγόρησε πως είχε πρωτύτερα επαφές και με τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Ο βουλευτής της ΝΔ απάντησε χαρακτηριστικά: «Το Ποτάμι θα πρέπει να ασχοληθεί. με τα δικά του αδιέξοδα…. Είχα απόψεις που με τοποθετούν στο φιλελεύθερο κέντρο, και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να εκφράσει αυτό το χώρο».

Υπογραμμίζοντας στη συνέχεια ότι: «Η χώρα χρειάζεται σχέδιο, συναινέσεις ευρύτερες και συστράτευση των φιλοευρωπαϊκών μεταρρυθμίσεων δυνάμεων. Αισθάνομαι άνετα σε μια παράταξη πολυσελλεκτική όπου θα γίνονται συστρατεύσεις. Σε μια συγκυρία που δεν επιτρέπει σε μικρότερους σχηματισμούς που είναι καθαρότεροι ιδεολογικά να επιβιώσουν, είναι αναγκαίες οι συνεργασίες για να πάει η χώρα μπροστά. Είμαι άνθρωπος των συναινέσεων και της μετριοπάθειας, πρέπει να κάνουμε ένα εθνικό σχέδιο για τη χώρα, βρισκόμαστε σε ένα μεταίχμιο, σαν να έχουμε τελειώσει τις συναντήσεις με τον διαιτολόγο και να πρέπει να συγκρατηθούμε μόνοι μας για να μην ανοίγουμε το ψυγείο τη νύχτα».

Όπως σημέιωσε ο κ. Θεοχάρης, «το πρωτεύον είναι ότι οι νέοι μας φεύγουν από τη χώρα, ότι δεν βρίσκουν δουλειά, το δημογραφικό είναι το μεγάλο μας εθνικό θέμα».

Φωτογραφία: intime.news

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Δευτέρα 15/07/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα