Βουλή: Συλλυπητήρια του Κυρ. Μητσοτάκη στον Αλ. Τσίπρα για τον θάνατο του γαμπρού του

Βουλή: Συλλυπητήρια του Κυρ. Μητσοτάκη στον Αλ. Τσίπρα για τον θάνατο του γαμπρού του

Τον Αλέξη Τσίπρα πλησίασε κατά τη διάρκεια του αγιασμού στη Βουλή ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης. Το ενσταντανέ που αποτύπωσε ο φωτογραφικός φακός δημιούργησε… απορίες, καθώς ουδείς γνώριζε -μέχρι στιγμής- τι ακριβώς είπε ο κ. Μητσοτάκης στον πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του liberal.gr ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατευθύνθηκε στα υπουργικά έδρανα προκειμένου να συλλυπηθεί τον Α. Τσίπρα για τον θάνατο του γαμπρού του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 58χρονος Γρηγόρης Καραγκούνης με καταγωγή από την Κυψέλη του Αγρινίου άφησε την τελευταία του πνοή την περασμένη Παρασκευή, όταν ο πρωθυπουργός βρισκόταν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Είχε αποκτήσει δύο παιδιά με την αδελφή του Αλέξη Τσίπρα.

Η κηδεία του γαμπρού του πρωθυπουργού τελέστηκε στον Διόνυσο Αττικής, στη μία το μεσημέρι, το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου. Να σημειωθεί ότι ο  Γρηγόρης Καραγκούνης νοσηλευόταν στο Ευγενίδειο τις τελευταίες ημέρες και μάλιστα ο Αλέξης Τσίπρας τον είχε επισκεφθεί το πρωί της Κυριακής, πριν αναχωρήσει για ΗΠΑ.

Αλέξανδρος Διαμάντης