Βουλευτές έσπευσαν στο ΑΠΘ, η νεολαία καλεί συγκέντρωση στη Ν. Σμύρνη
ΝΔ για ΣΥΡΙΖΑ

Βουλευτές έσπευσαν στο ΑΠΘ, η νεολαία καλεί συγκέντρωση στη Ν. Σμύρνη

«Τη στιγμή που οι πολίτες δίνουν σκληρή μάχη και το Σύστημα Υγείας υφίσταται πίεση ο κ. Τσίπρας από τη μια επενδύει στις πλατείες των «νεοαγανακτισμένων» κι από την άλλη κραυγάζει ότι «η Ελλάδα θα γίνει Μπέργκαμο» τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ προσθέτοντας ότι «με τις ενέργειές του υπονομεύει την κοινή προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας σε μια κρίσιμη φάση για τη δημόσια υγεία».

«Μονίμως ποντάρει στην καταστροφή και τζογάρει με την υγεία των πολιτών» υπογραμμίζει η ΝΔ σημειώνοντας ότι «χθες τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσαν να υπερασπιστούν κατάληψη στο ΑΠΘ. Σήμερα η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους πολίτες σε συγκέντρωση στη Νέα Σμύρνη, όπως έκανε όλο το προηγούμενο διάστημα σε διάφορα σημεία της χώρας».

Χθες, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκαν το υπό κατάληψη κτίριο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και προέβησαν σε πανηγυρισμούς για την αποχώρηση των αστυνομικών δυνάμεων από το ΑΠΘ, ερμηνεύοντας την ως «νίκη».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, με ανάρτησή του στο facebook, πανηγύριζε γράφοντας πως οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ απέτρεψαν την βίαιη εκκένωση της κατάληψης του πανεπιστημίου, ενώ ο Νίκος Ξυδάκης σχολίαζε στα social media πως «Απετράπη η νυκτερινή αστυνομική εισβολή στο ΑΠΘ» ζητώντας από τον υπουργό Δημοσίας Τάξης να παραιτηθεί.