Βολές Weber κατά Τσίπρα

Βολές Weber κατά Τσίπρα

Σκληρή κριτική άσκησε ο πρόεδρος της ΚΟ του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Manfred Weber στους χειρισμούς της κυβέρνησης και στον πρωθυπουργό προσωπικά, κατά την συνάντηση του με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.

"Το σημερινό πρόγραμμα που εφαρμόζει η κυβέρνηση είναι 100% πρόγραμμα Τσίπρας. Οι επιπλέον περικοπές που περιλαμβάνει το πρόγραμμα είναι αποτέλεσμα της έλλειψης αξιοπιστίας της κυβέρνησης Τσίπρα" τόνισε ο κ. Weber.

Ο Ευρωπαίος αξιωματούχος χαρακτήρισε την ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη δυνατούς παίκτες του ΕΛΚ, σημειώνοντας χαρακτηριστικά:

"Το μέλλον της Ελλάδας όπως το ΕΛΚ το αντιλαμβάνεται, βρίσκεται στα χέρια της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη". Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξέφρασε για μία ακόμα φορά την πρόθεσή του για τολμηρές μεταρρυθμίσεις μέσα από τις οποίες θα δημιουργηθεί, όπως είπε, μία νέα σχέση αξιοπιστίας μεταξύ της χώρας μας και της ΕΕ.

"Ο Μητσοτάκης είναι ο άνθρωπος του μέλλοντος για την Ελλάδα. Είναι ένας αξιόπιστος εταίρος για την Ευρώπη. Θα είναι μια ισχυρή φωνή για τον ελληνικό λαό", ανέφερε χαρακτηριστικά στο λογαριασμό του στο Twitter.

"Η Ελλάδα έχει περάσει από μια μεγάλη δοκιμασία. Ο ελληνικός λαός έχει αναγκαστεί να υποστεί μεγάλες θυσίες. Δυστυχώς φαίνεται ότι με την υπάρχουσα κυβέρνηση, οι θυσίες αυτές δεν έχουν αντίκρυσμα. Βούληση της ΝΔ είναι να αγκαλιάσει μια τολμηρή μεταρρυθμιστική ατζέντα αλλαγών και πάνω σε αυτή να οικοδομήσει βήμα βήμα την χαμένη αξιοπιστία της πατρίδας μας. Με γνώμονα αυτήν την ατζέντα να συζητήσει με ειλικρίνεια για τα πλεονάσματα και για το χρέος με τους εταίρους", σημείωσε ο κ. Μητσοτακης.

Γιάννης Τρουπής

 


Φωτογραφία: SOOC