Βίντεο Μαξίμου με πρωταγωνιστή τον Π. Σκουρλέτη: Δίκαιο και έγινε πράξη το «σπάσιμο» της Β' Αθηνών

Βίντεο Μαξίμου με πρωταγωνιστή τον Π. Σκουρλέτη: Δίκαιο και έγινε πράξη το «σπάσιμο» της Β' Αθηνών

Με τη γνωστή τακτική των διαφημιστικών σποτ και πρωταγωνιστή τον αρμόδιο υπουργό, Πάνο Σκουρλέτη, προσπαθεί το Μέγαρο Μαξίμου να εξηγήσει στους πολίτες την κατάτμηση της Β'' Αθηνών.

Στο βίντεο εμφανίζεται ο Πάνος Σκουρλέτης σε επιτελικό ρόλο να εξετάζει έναν χάρτη πάνω στο γραφείο του και μοιράζει με μολύβι τη Β'' Αθηνών σε νέες περιφέρειες. 

«Μια περιφέρεια στα «μέτρα» της κοινωνίας. ?Πιο κοντά στον έλεγχο και τη λογοδοσία. ?Πιο δημοκρατική», αναφέρει στο σχετικό tweet o πρωθυπουργός. 

Απευθυνόμενος στους πολίτες ο κ. Σκουρλέτης υποστηρίζει ότι μέχρι τώρα ο ψηφοφόρος της Β'' Αθήνας έβλεπε τους ψηφοφόρους μόνο στην τηλεόραση και ότι μέχρι τώρα οι βαρονίες ήταν αυτές που στέκονταν εμπόδιο στην κατάτμηση της συγκεκριμένης εκλογική περιφέρειας. «Αν δεν υπήρχε η σημερινή κυβέρνηση ίσως να μην γινόταν ποτέ», συμπληρώνει ο Πάνος Σκουρλέτης.

Το νέο βίντεο κλείνει με τη φωνή του Αλέξη Τσίπρα επαναλαμβάνει το γνωστό σύνθημα «Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη», αλλά και το γνωστό λογότυπο «Ελληνική Κυβέρνηση».