Στ. Πέτσας: Βαθιά πληγή στη Δημοκρατία οι καταγγελίες Καλογρίτσα

Βαθιά πληγή στη Δημοκρατία οι καταγγελίες Καλογρίτσα

Για μια πολύ βαθιά πληγή «στη διάκριση των εξουσιών και στη Δημοκρατία μας» έκανε λόγο ο Στέλιος Πέτσας σχολιάζοντας τις καταγγελίες Καλογρίτσα, σημειώνοντας ότι το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή η υπόθεση θα διερευνηθεί μέχρι τέλους.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως «ο κ. Τσίπρας είχε μια ευκαιρία να αποπέμψει τον κ. Παππά από την ΚΟ του κόμματος του. Αντιθέτως, παίρνοντάς τον αγκαλιά δείχνει ότι έχει κι εκείνος έχει ευθύνη».

Όσον αφορά τις κατηγορίες του ΣΥΡΙΖΑ για τα χρήματα που δόθηκαν στα ΜΜΕ εν μέσω πανδημίας, ο κ. Πέτσας υπογράμμισε πως «είχαμε μια πρωτοφανή κατάσταση με τον κορονοϊό και κάναμε μια εκστρατεία ενημέρωσης που έσωσε ζωές. Αυτά τα χρήματα δεν πήγαν σε ΜΜΕ για να στηρίξουν κάποια Μέσα. Κάναμε μια διαδικασία με πλήρη διαφάνεια και δώσαμε στη δημοσιότητα τα Μέσα και τα ποσά».

«Οι αναφορές στη “λίστα Πέτσα” είναι απλώς για να υπάρχει αντιπολιτευτική κριτική», συμπλήρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Για το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τον ένα χρόνο διακυβέρνησης της ΝΔ, σχολίασε ότι για δεύτερη προσβάλει τους δημοσιογράφους. «Για τον ΣΥΡΙΖΑ φταίει πάντα κάποιος άλλος, υπάρχει πάντα ένας εχθρός», τόνισε.

Κληθείς να σχολιάσει τις εικόνες συνωστισμού σε εκδηλώσεις ο κ. Πέτσας ανέφερε πως «για να μην γίνουμε για τα πανηγύρια θα πρέπει να προσέξουμε τους κανόνες ατομικής υγιεινής, να φοράμε μάσκες όπου απαιτείται και να τηρούμε τις αποστάσεις».

Όσον αφορά στα εισαγόμενα κρούσματα, σημείωσε πως «ξέραμε ότι θα τα είχαμε όταν ανοίξαμε τα σύνορά μας. Έχουμε δείξει ότι είμαστε έτοιμοι να αναθεωρούμε αποφάσεις μας, όπως στην περίπτωση της Μεγάλης Βρετανίας, που επειδή τα στοιχεία ήταν θετικά, ανοίγουμε τα σύνορά μας».