Β. Μεϊμαράκης: H ΝΔ πρέπει να είναι έτοιμη για τη μεγάλη μάχη

Πέμπτη 06 Δεκεμβρίου 2018, 14:24
-A +A
Β. Μεϊμαράκης: H ΝΔ πρέπει να είναι έτοιμη για τη μεγάλη μάχη

Συνεδρίασε σήμερα το πρωί η Οργανωτική Επιτροπή του 12ου Τακτικού Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας υπό τον Πρόεδρό της και πρώην Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

«Είχαμε σήμερα μια ενημερωτική συνάντηση με την Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου. Και θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω και τον Γενικό Διευθυντή του Κόμματος και τον Γραμματέα για την οργανωτική πορεία προς το Συνέδριό μας». δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Μεϊμαράκης.

«Το 2019 είναι ένα έτος εκλογών, πολλαπλών εκλογών μάλιστα. Και η Νέα Δημοκρατία πρέπει να είναι έτοιμη για να δώσει τη μάχη για τη μεγάλη νίκη στις εθνικές εκλογές» είπε χαρακτηριστικά.

«Άρα το μήνυμα που θα εκπέμψουμε από εκεί θα είναι ότι το πρόγραμμά μας, οι αρχές μας, οι αξίες μας, μπορούν να πάνε την Ελλάδα πιο μπροστά και ενωμένοι όλοι με τον Κυριάκο Μητσοτάκη μπροστά θα πάμε προς τη νίκη» κατέληξε ο κ. Μεϊμαράκης. 

meimarakis

Αξίζει να σημειωθεί τέλος ότι λίγο μετά τη συνεδρίαση ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανάρτησε στο twitter φωτογραφία του με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη σχολιάζοντας χαρακτηριστικά «σε μεγάλα κέφια».

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Σάββατο 07/09/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα