Β. Μαρινάκης: Ο Πειραιάς μίλησε

Β. Μαρινάκης: Ο Πειραιάς μίλησε

Μήνυμα νίκης στην εκλογική αναμέτρηση της 26ης Μαίου έστειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, κατά τη διάρκεια της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης του δημάρχου Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής», Γιάννη Μώραλη.

Με το σύνθημα «σήμερα ο Πειραιάς αποφάσισε, σήμερα ο Πειραιάς νίκησε» άνοιξε την ομιλία του ο Βαγγέλης Μαρινάκης δηλώνοντας: «Εδώ στο Πασαλιμάνι πανηγυρίσαμε μεγάλες νίκες, πρωταθλήματα και ευρωπαϊκές επιτυχίες.

Σήμερα γιορτάζουμε για αυτά τα τέσσερα χρόνια αλλά και για τα παιδιά μας που θέλουμε να τα κάνουμε περήφανα. Πάμε για άλλα τέσσερα χρόνια δημιουργίας ώστε να ολοκληρώσουμε το όραμά μας για αυτή την πανέμορφη πόλη, το πάθος μας, που όλοι αγαπάμε, τον Πειραιά μας» υπογράμμισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και συνέχισε: «Αυτά τα όμορφα χαμόγελα που βλέπω καθημερινά όταν περπατώ στον Πειραιά μας δίνουν δύναμη για να συνεχίσουμε για το καλό των δημοτών και του Πειραιά μας».

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού δεν δίστασε να δώσει απαντήσεις στη διάρκεια της ομιλίας του: «Την περασμένη Κυριακή, μεταξύ λίγων φίλων και συγγενών, κάποιος μας ειρωνεύτηκε. Ξέρετε, τον Πειραιώτη δεν μπορεί να τον κοροϊδέψει κανείς. Μας είπε αυτό που λέμε εμείς στο ποδόσφαιρο τόσα χρόνια: "άντε γειά"» για να συμπληρώσει ότι «εμείς δεν θα πούμε "άντε γειά", εμείς θα πούμε "ουστ" στους προδότες, "ουστ" στους ψεύτες και θα πάμε για άλλη μία μεγάλη νίκη».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκλεισε την ομιλία του διαβεβαιώνοντας ότι ο ίδιος θα βρίσκεται πάντα δίπλα στον λαό του Πειραιά. Στη συνέχεια κάλεσε στο βήμα τον Γιάννη Μελά, τη Σταυρούλα Αντωνάκου και τον Σταύρο Βοϊδονικόλα σημειώνοντας πως έχουν συνεισφέρει τα μέγιστα για το καλό του Πειραιά.

Ακολούθως, κάλεσε στο βήμα τους εκπροσώπους των θεσμικών φορέων του Πειραιά, τον πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά, Βασίλη Κορκίδη, τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά, Νίκο Πλατανισιώτη, τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, Παναγιώτη Σταματογιάννη, τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά, Νίκο Μανεσιώτη. «Εμείς είμαστε όλοι μαζί για το καλό του Πειραιά», κατέληξε ο κ. Μαρινάκης.

Φωτογραφία intime news